Ozzy otomatikte var dizellerde.
Biz 1 otomatik 1.3 multijet 90 ps birde aynısının düz vitesi olmak üzere 2 sipariş verdik bile.
Otomatik GP lerdeki ile aynı
Bunun lansman fiyatı olduğunu 2 ay sonra meganeII fiyatlarına çekilceğini söylemediğim için ipucu. :smiley2k: 8D :icon_evil:
Konu Linos tarafından (20/04/2007 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Zeynom şükür geldin yaaa.. walla da billa da bana bitmek bilmez geldi bu eğitim nanesi...Güzel geçtiğine çok sevindim.. Puntiş ailesine yeni bi üyenin gelmesi de süper, LineaSAN![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
efet..teşekkür ederiiim .özlemişsiniz beniiotomatik vites 1.3 90 hp de var..ve 6 ileri..ben megane 1.5 le 1.3 linea yı test ettim karşılaştırdım..megan 1.5le poposunu zor kaldırırken multijet jet gibi kalktı vallaaa...lara yolunda test sürüşü bi harikaydı..yanlız o yolu o kaldırımları kim yaptıysa utanç karası buda bi dip nottur...
ayrıca lansmandan sonra tüm motor seçeneklerini bayilerde test edebileceksiniz merak etmeyin..
gizoş çok özlediim ama ben senii yaaaf![]()
Konu Linos tarafından (20/04/2007 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
bende senii çookk hemdee![]()
sen yokken hikayeler yazdım adımıza (bkz. bizim forumda ice age 3) sessiz sedasız kaldı buralar resmen..bidaha bu kadar uzun gitme sakınn, lüffenn
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
blue-me ilk bakışta banada pek extra önemli gibi gelmemişti ama..bu araç özellikle c segmentinde orta yaş ve iş adamlarını hedef alıo %50.sürekli telefonla iş görüşmeleri yapanlar için süper bence..ayrıca telefonunuza sms geldiği zaman bunu telefona bakmadan sesli olarak tek tuşla hoş bir bayan sesinden dinleyebiliosunuz..bence süper kolaylık...böleece trafikte telefonla konuşmayı bırakıp kaza riskini azaltıosunuz..dikkatiniz fazla dağılmıo..ve prestij sağlıo..çünkü bu segmentte başka araçda yok
tamam kuşum gitmeem..bakim heimen hikayelere....runkard: :pray:
Konu Linos tarafından (20/04/2007 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Şu bayan mı?
www.sizianlayanotomobil.com :ok:
Konu Korhan tarafından (20/04/2007 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
sayfayı açamadım ama muhtemelen o dur..![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Bakalım kim hediye kaznacak.
hahahahaha
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
bende bu lınea da kı bır suru seyı gp ye takmassam hah...
sedan araba bana gore degıl ılerıde sedan alırsam bı A4 alırım gerısı yalan
ama 1 gosterge 1de blue&me olayını entegre etmem lazım gp ye![]()
vaalla o entegre olayı zor işte ama italyan puntolarda var diye biliorum..blu&me
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
evet ıtalyanlarda var
bendede benzerı bısı var ama bakalım
lınea cıksın parca kodlarından bulunur...
yok
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
olcakmı peki
kötü oldu yaw
peki benzinli otomatik varmı
@akıncl.
dedeme düşünüyoruz mareadan çok yakmaz heralde
aranan özellikler dağda bayırda sorun çıkarmamalı(amreanın öt takımların çoğu parçası değişti/(burçlar takozlar vs)
otomatik olmazsa olmaz
birazda geniş olmalı...
en az marea kadar performanslı olmalı
ben olsam dizel alırdım ama dedem istemiyo yine ben olsam 159 alırdım ama pahalı diyo![]()
Konu OzzY tarafından (20/04/2007 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri