mekan güzeldi arkadaşlar.
çok sert ve keskin virajlarla dolu vallahi.
Pist güzele benziyor. Ankarada bu gibi olan bi pist yok bildiğim kadarıyla.
mekan güzeldi arkadaşlar.
çok sert ve keskin virajlarla dolu vallahi.
sizin arabalar chipli yeğenim.
ya benimki.
tabanmay ile ittire ittire götürdüm pistte.
bir ara adam gibi hızlandım o da ayakkabıların altı incelmiş fren yapamadım yere sürte sürte yaktım ayakları duramadım bariyere girdim![]()
evet abi pist bence güzel sağ ve sol virajlar var ardarda ve işi ciddiye alıp en iyi zamanı yapmaya çalıştığında dahada keyifli oluyor, ama bizim dün akşam aramıza aldığımız sevgili gökhan ve yıldıray gibi laf olsun diye hatta sahilde tur atar gibi tıngır mıngır giderseniz elbet arkanızdan tık tık tıklayan olur ( kim acaba ) hatta o gazman gecer bile :ok:
yürrrrrrrrrrüüüüü be gazman.
abi bu daha birinciydi.
sen görmedin kardeşini.
ışıklarda red scorpion ile kafa kafaya kalkıp neredeyse ona fark atacak olan canavar var karşında.
birkaç yarış sonra sana tık tık yaparsam şaşırma![]()
Abi Bu Karting De Kilo Olayi Onemli O Yuzden Mesela Ben Istersem Schumi Gibi Kullaniyim Anca 3-4. Olurum![]()
3. vitese biraz geç atmama ramen arada burun hizasından 30 cm geride kaldım.
sonra nedense bülent yavaşladı.
ama nerde bende o kadar sürat yaaa![]()
Bu arada bu karting meselesini konuşabiliriz ben Murat beyle ayaküstü öyle bi lafladım orda, kişi sayısına gore (yemeklide olabilir dedi) çeşitli yarışmalar düzenleye biliriz dedi Lemans, zamana karşı gibi bunlar aklımda kalanlar...uygun bi zamanda bunu değerlendirelim derim ben....
abi kilo olayı derte değil misal bülent a. abi o virajlarda herkezden daha iiii ( süper bi yol tutuş var:muha: ) süper bi zevk alıyoo virajlara girerken ama düzlükte tık yokkkk, neden hoşlandığını bilmelisin değilmiiii.......sen dert etme virajlarda schumi gibi olabilirsin:ok:
burdan şunu anladık viraj = bülent a. = Schumi
bizim schumi = bülent a. 8M 8M
Bülant abi bak nasıl bağladım neden olduğunu sen anladın kanımca![]()
abı gobek vırajlarda stabılıteyı olayını halledıyo zaten
cok guzel bı aksammıs bıdakıne kalabalık olalım daha cok eglence olsun ..
Arkadaşlar bide şöle bi durum var.Göbek virajlarda sağa sola doğru taştıkça dengeyi bozuyor ama
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
senin göbek merkezkaç kuvvetinden etkileniyormu ki abi ?
![]()
Heralde etkileniyor.ESP mi var göbekte.Alla Alla
Merkez kaç ESP tut.
Hahahahaha
:muha: :zuhaha: :muha:
ilahi abi.
sen çok yaşa emi.
çok matrak yaaaa :muha: :muha: :muha:
Konunun asıl yeri burası gibi sanki...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Kıskançlıkta son noktasın Ali.
Burası diye yazarken adam 2 de yorum ekler
heheheheehe
ee ali de aramızda olsaydı yazacak bir iki kelimesi olurdu tabi
birdahaki sefere değil mi ali![]()
damalı bayragı kim görmüş ben merak ettim....
birde en iyi ortalama zamanı kim yapmıs![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri