acil serviste çalışıyorum.. hastanemizde kan ile alkol tayini yapan cihaz bulunmuyor..
üflemeyi reddeden yada yanlış ölçüyor diyenler kaşımıza geliyorlar..
bizde de trafik polisinin kullandığına benzer aletler var.. eğer üflemeyi kabul etmezler ise fizik muayene sonrasında belirttiğimiz koklamakla "hafif alkollü" "orta derecede alkollü" yada "aşırı derecede alkollü" olduğunu belirtir rapor düzenliyoruz.. bunun yanında "kas koordinasyonda belirgin yavaşlama" uyuklama, dengesizlik, taşkınlık, çift görme, saldırgan davranışlarda bulunma gibi alkol sonrası ortaya çıkabilecek tıbbi durumları gerek görüldüğünde yazıyoruz.. ben öyle yapıyorum..
geçen ay üflemeyi reddeden taksi şöförüne yazdığım rapor sonrasıda ve 3. kez alkollü araç kullanırken yakalandığı için 5 yıl süre ile ehliyetine el konulmuştu..
Ben olacam alkolludur dıye yazarım yeterkı koku gelsın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri