Güzel arac güle güle kullanin , seneler önce bir act pikniginde bu araci yakindan gördüm sanirim . o zamanki tesisati daha basitti gibi hatirliyorum .
burda çok gereksiz bi konuşma dönüyor şu anda..gp si olmayan foruma üye olamaz aracını sergileyemez diye bişey asla yok gün boyu forumda ne geyikler döndüğünü ben çok iyi biliyorum arkadaşlar lütfen gerginlik yaratmaylım boş yere...
toprak aramıza hoşgeldin emek para ve zaman harcadığın gerçektende çok belli oluyor fakat karşılığınıda alınabilecek en güzel şekilde almışsın bence araç çok güzel sade ve tam dozajında olmuş..iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle..saygılar.
Güzel arac güle güle kullanin , seneler önce bir act pikniginde bu araci yakindan gördüm sanirim . o zamanki tesisati daha basitti gibi hatirliyorum .
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
tesekkur ederım.evet cok emek verdım .ınsallah bu yaz fıber ıslemınede gırebılrım bakalım.arka tampon altı almıstım taktıktan 3 gun sonra caldılar malesef o yuzden bazı seylerı yapmak ıcın bıraz beklıorum
hk evet ozaman baska bır tesısat vardı oda calındı![]()
Konu shoparr_ tarafından (13/04/2007 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: üst üste mesaj.
bence böyle gayet sade ve sportif olmuş fiesta kasasına yapılabilecek en güzel şeyler yapılmış zaten fazlası yakışmaz diye düşünüyorum ama zevk meselesi tabi,dikiz aynları ve kapı kollarıda gövde rengi olsa tam süper olucakmış
:captain:
(bu arada eibach yayların kaç mm bilgi verebilirmisin ?? )
govde rengı olunca guzel durmuyor.bırde boyalar cıkıor parkta vuruyolar falan ben aracı sıyah grı uzerıne yaptım.yan cıtalrı karbonla kapladım onlar en azından kırlı duruyordu.karbon bellıde olmuyor guzel brı sıyah oldu yanı
3 cm prokıt
benım 205 40 17 lastıkler .eıcbach ındırdı baya ama tesısatta etkıledı sanırım...
Eğer mesajlarını aratırsan kimin vasıtası ile üye olduğunu öğrenebilirsin.
Ama zahmet edip aratamıyorsanda ben söyleyeyim Benim araılığım ile üye oldu.
Nedir sorun.
Benim vasıtam veya başkası vasıtası ile olması ne fark eer.Direk kendi de üye olabilirdi.
Ayrıca yeni üye olduğu için yanlışlıkla garaj kısmına açmış.Neticede GPye özel diye yazmıyor.Her yeni üyenin yapabileceği bir hata.
Moderatörlerde gerekli alana taşımışlar
.USLUBUNA DİKKAT ET. :mad:
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
arabayı çok güzel yere basmışsın umarım pek sorun olmuyordur bende böle yapmak istiorum ama kıyamıorum ki
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
sorun olmuyordu.ancak jantların ofsetı hatalı 7,5 taktırdıgım ıcın davlumbaza surtme yapıyor ben alıstm ancak cok suratlı gıttıgımde bazen cıkan seslerden sarsıntıdan arabadakıler korkuyor.fıber yaparsam davlumbazları actırıcam
ozaman eline emeğine sağlık bence güzel ve dikkat çekici olmuş sende bütün işlemleri mert tuningde mi yaptırıosun?
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
güzel oturmuş araç. kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.
***GFB***
evet herseyımı ordan alıyorum...
Benimki sadece espirili bir yaklaşımdı sadece.Buraya yeni üye olduğun için.Aman yanlış anlaşılmasın.Yanlış bir şey yaptıysam affola. :ok:
Dikkat edersen aracına bir laf etmedim,ki benim haddime değil,üstelik "Kazasız belasız kullanman dileğiyle."cümlesini de ekledim mesajıma bakarsan.
İnsan ya da marka ayrımcılığı kesinlikle bende ve diğer arkadaşlarımda yoktur.
Tekrar hoşgeldin...![]()
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
sorun yok gokhan tesekkur edeımmm
Konu gokhan_genc tarafından (13/04/2007 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Güzel olmuş, iyi günlerde kullanman dileğiyle.Araç dizel miydi? Baktım ama göremedim motor bilgilerini...
Bu arada yolda GP lere bulaşmamanı öneririm, hiç şansın yok![]()
kesinlikle abnew bulaşmasın sıfır şans... ;=)))
helal mevzusunu anlayan anladı kanımca...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri