Dostum aslında Fiat iyi bi marka çok artı yünleri var GP'de bence Fiat için dönüm noktası oldu.
Fiatın tek ve çok büyük kaybı şahinler doğanlar.Fiat denilince bilmeyenin aklına bunlar geliyor ondan.Yoksa ferrarinin motorunu yapanda Fiattır![]()
Yanlış anlaşılmasın ben Fiat ın Ford dan iyi bir marka olduğunu savunmuyorum, hatta Ford un daha kaliteli otomobilleri olduğunu da kabul ediyorum. İşin gerçeği şu ki GP ye Fiat markasını yakıştıramıyorum(GP ile imaj değişir umarım). Zaten GP argesinin %70i Almanya Opel de tasarlanmış bir araç(kısa süreli ortaklıkları zamanında)...
Dostum aslında Fiat iyi bi marka çok artı yünleri var GP'de bence Fiat için dönüm noktası oldu.
Fiatın tek ve çok büyük kaybı şahinler doğanlar.Fiat denilince bilmeyenin aklına bunlar geliyor ondan.Yoksa ferrarinin motorunu yapanda Fiattır![]()
Haklısın! Ama ben teknoloji olarak konuşmadım, kuşlar da gelmedi aklıma kaliteyi kastettim. Fiat marka standart otomobillerin kalitesi ve sağlamlığı bence yetersizdi(GP öncesi). Düşünebiliyormusun ilk Euro N-Cap dan 5yıldızı daha yeni aldılar.
Pardon tutamadım kendimi
.Doblo var mesela palio da var.ama
Dönüm noktası bence GP.Y
olda olanlar var.Varda var![]()
Aman üstad Fiat grubundan bahsediyoruz.Arkadaşlarımın da dediği gibi hep Türkiye'de üretilenler akılda kaldı.
Hiç kimse nasıl motor ürettiğine bakmıyor (bu sadece bir örnek) mesela.Araçlarımızdaki ister benzinli olsun ister dizel olsun sınıflarının en iyi,en az yakıta en yüksek performans veren motorlarıdır.Bunu zaten hepimiz çok iyi biliyoruz.
Kısacası Fiat,en azından ben takip etmeye başladığımdan beri, hep ilkleri getirmeye çalışmıştır.Bize Ford a saygı duymak düşer sadece.
Bence bu araç kesinlikle bu grubun çatısı altında olmalı.Gerçekten yakın zamanda Fiat ın ne olduğunu hep beraber seyredeceğiz.:ok:
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Dostluğa ve arkadaşlığa davet ediyorum herkesi :ok:FRİENDS :tabe: :bye: :flag: :baris:
ont: :ssss:
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
bir kaç gündür tartışma hiç eksik olmuyo arkadaşlar..rica ediyorum insanları forumdan soğutmayın ve özel tartışmalarınızı insanların içinde yapmayın..
arkadaşlar lütfen biraz sakin olalım yakışmıyor size böyle tepkiler Bülent A. neden bu sinir abi valla anlayamıyorum.lütfen bu topicte son olsun bu gerginliği sonlandıralım..silinmesi taraftarı değilim ama gidişat bu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri