çok güzel bir dizi ilk sezonu bitmişti ikinci sezonunu merakla bekliyorum..dizi güzelde o çagda öyleymiş diyede bu kadarda erotik sahne konulmazki..( bazı yerlerde grafik bile denebilir..) ama dizi güzel...
Cnbc-e'de yeni başlayan dizilerden dün 3.bölümü yayınlandı ben çok begendim.Traklayı bi Gladyatrün Maceraları Diyelim. İzlemeyenler Denesin Bence.Diğer Cnbc dizilerindende Merlin ve How I Met Your Mother ıda cok begeniyorum.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
çok güzel bir dizi ilk sezonu bitmişti ikinci sezonunu merakla bekliyorum..dizi güzelde o çagda öyleymiş diyede bu kadarda erotik sahne konulmazki..( bazı yerlerde grafik bile denebilir..) ama dizi güzel...
cnbc e de nerdeyse bütün aksiyon sahneleri kesilmiş. Ben netten izledim çok daha keyifli bir dizi. Ben olsam cnbc e dekine bakmam. Netten izlerdim ne demek istediğimi anlarsınız izleyince.
Murat abi haklısın bende Torrentten İndirdim Altyazılı Sansürsüz İzliyorum Pc imden daha keyifli oluyor Merlin Dizisinide Özellikle Tavsiye Ederim
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Trakyali mi? Benim akraba demekki!
Keske HD izleme sansim olsaydi.
dizinin özelliği sadece erkeklere yapılmış olması.
Dizide erkekler izleyebilsin diye erkekleri en çok cezbeden 2 şey war
1.
2. Savaş
izleyenler warsa ne demek istediğimi anlamıştır. HD olarak izleyince dahada keyif weriyıor
Bir Gün Kimse TRABZONSPORLU Olmasın Bırakunda O Şeref Bize Kalsın ! ! !
HD izlemek için ne yapmak gerekiyor?
Sınırsız internetim var, bilen lütfen özelden bi msj atsın.
hocam torrent bi paylaşım bazıları yasal bazıları diil
nasıl kullanacaksın; utorrent yaz önce nete çıkan siteden programı indir ...
sonra googledan hangi diziyi istiyosan
spartacus season 1 torrent yaz mesela torrenti çıkar tıkla aç de (utorrenti yüklersen direk seçili olarak çıkar)
ya da torrentz.com 'a gir ordan aratttır istediğin diziyi. bulamyıcağın dizi yok hdlerin paylaşanı biraz azdır eski bölümler uzun sürebilir .
dikkat etmek gerekn seeder yani paylaşan sayısının fazla olması. bi kaç defa kurcala rahatca öğrenirsin programı .
bide netin 1mbit sınırsız veya 15gb'a kadr limitli ise hd indirmek sıkıntılı olur . bi bölüm 3 gb.
bende 10mb limitsiz net var çoğu dizi full hd indiridm, benim sıkıntım da depolama alanı
Spartacus mevzusuda ilk 4 bölüm kan olarak abartı zaten farketmişler azaltmışlar sonrasında. Cinsellik çok kullanılmış, Rome'dan(o da başka bi dizi) da çalıntı çok şey var.
Konu Riddle tarafından (30/09/2010 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
1.sezonu full hd olarak bitirdim ben çokdan. 2. sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum. ocak ayında 2. sezonu baslıcak.bu kadar gec baslamasının sebebi ise spartacus u canlandıranın gerçekte kansere yakalanmasıdır.duyumlarıma göre iyileşmiş. fakat yeni sezonda flashback olarak sahnelerde gözükecek diye duydum.
BAŞLAMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM....
Torrent daha once kullanmistim, daha sonra rapid uyelik almistim ama simdi yok. Torrentle devam o zaman, tskr ederim!
aRKADASIM bu adresten HD 720 p olarak ındırıp ızleyebılırsın foruma kayıt olman lazım ama bu dızı gercekten HD ızlenmesı ereken bır dızı
lınk:
Spartacus: Blood and Sand / 1.Sezon / Tüm Bölümler - Bluray Film indir 720p indir 1080p indir Dizi indir lost indir download Film indir
Arkadasım lınk olmus galıba yenı bır lınk
https://www.hdmekani.com/spartacus-b...0.html;new#new
kısacası bu forumda arattır calısanlar var
Konu ZAK1980 tarafından (02/10/2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri