dizinin isminde meymelet yok, daha ilk bölmden tecavüz ediyorlar tabi izlenir günümüz Türkiyesinde..
kurtlar vadisi adına konu açılınca. fatmagülün suçu ne ki haksızlık olmasın diye konuyu açıyorum
hem bu vesileyle fatmagülün suçu hakkında yorumlarımızı yaparız.
kurtlar vadisiyle aynı gün olduğu için ben izleyemiyorum ama illaki izleyen arkadaşlar vardır forumdan![]()
dizinin isminde meymelet yok, daha ilk bölmden tecavüz ediyorlar tabi izlenir günümüz Türkiyesinde..
Bu konu forumu aşar bence sucu sabıt kalsın kapayalım...
I ' m c a p u l i n g . . .
Fatma gülün sucu negecenin bir yarısı ne işin var ormanda koşturup duruyorsun atmaca gibi koşarsan keklik gibi indirirler aşşağı
![]()
Yurdumdaki bazı vatandaşların ağzı acık sekılde ızledıgı hatta nefes almayı bıle unutmasını saglayan bır dızı oldugu kesın daha ilk bölümde tecavuz falan filan mıllet ekran basında nefesını tutmus ızlıyor.
Yozlasmısız artık hatta abartı bır sekilde dizlere bakın neredeyse hepsınde konu aynı basrolde bır bayan gelene gıdenle beraber oluyor herkes bırbırını aldatıyor ondan sonra yenı nesılde Turk toplumunda artık aldatmanın,tecavuzun,cinsel istismarın örf,adet,din gibi bazı degerlerıyle ıc ıce oldugunu ve gayet normal oldugu dusunuyor ve ona gore bu normal bır olay deyıp hayatını oyle devam ettırıyor yurduma bır guzel empoze edılmıs amerıkada ve avrupada gayet normal bunlar nedenı aıle kavramı fazla yok 18 yasındakı bırey ben ozgurum dıyor ve herseyı yapıyor bızım dızılerımız sayesındede bızde artık herseyı yapar olduk bır dızı furyası mıllet dızıyı ızlıyor sonra dızı bıtıyor arkadan tekrarı olmadı bı tekrar daha sımzdı bana sorarsanız e Zeynel sen izlemıyormusun dizi falan filan izliyorum ama sadece kurtlar vadısı dıgerlerıde cnbc-e dızılerı oda unutmaz ısem .
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
en güzel ankaragüçlü taraftarlar açıklamış
"hapı attık patladık fatmagüle rastladık,fatmagülün suçu yok biz onu bihter sandık"
![]()
ben fenevbahçeliymiş diye duymuştum![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Beşiktaş - KayseriGörüşelim Abi Tabi Foruma Girebilirsen maçtan sonra
![]()
![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Buna kadar daha ne diziler var kavak yellerini izleyen varmı acaba nerden nerelere geldi işin suyunu çıkardılar o onun sevgilisiyle sonra sevgilileri değiştiriyorlar olmadı sen bana geri ver sevgilimi yani anlayacağınız resmen ahçı bahçıvana ,bahcivan söföre , söför uşağa ,sonra hepsi uşağa
Artık ahlak seviyesini aşağılara kadar çekip bunu normalmiş gibi göstermeleri beni deli ediyor..
Cnbc Dizileri En İyileri , Acı ama Gerçek
şu diziye tamamiyle karşıyım.. yurdum insanı kurtlar vadisi izler kendini polat - me ma ti zanneder racon keser bıçak çeker dayılanır..
böyle bir dizinin ülke televizyonlarında yayınlanması demek tecavüzün meşrulaştırılması üstelik cahil insanların ulaşamadıgı kadınlara ulaşma yolu olarak görebilecegi bir temayı oluşturuyor olması demek.. iki gün sonra kendini me ma ti zanneden sapkının birinin daha sonra kendini böyle biri sanmayacagı ne malum..
net şekilde bu diziye karşıyım..
Konu sedini tarafından (30/09/2010 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
sana verilecek güzel bi cevap var ama burası yeri değil neyse arkadaşım yazdığın şeylere dikkat etsen iyi olur. insanların konuşma hayat tarzı tuttuğu takım vb. şeylerle dalga geçeceğine kendi hayatımıza baksak daha iyi olmazmı? ben fbliyim ama böyle bu şekilde ben senin tarafın olduğun şeyle ilgili herkesi itham edecek şey yazsam hoşuna gidermi? kaldı buna bile gülüp dalga geçiyorsun bunlar gerçek hayatta olan şey. dalga geçip güleceğine bu gidişatın gidişine ağla oturda. bi on sene sonra cocuk sahibiysen nasıl yalnız okula göndereceksin onu düşün? bu film anlayana gerçek dünyayı gösteriyor sende dalga geçiyorsun kaldı geçtiğin dalga hoş değil.
fatmagülün suçu yok asıl suçlu biziz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri