Alıntı ntcn 17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telefoncunun biriyle görüştüm bu program olayını bilmem kaç sayfa navigasyona kadar şunu bunu atarım dedi ama telin şarzı bittiğinde itunes modunda kalır düzeltmek için ufak bir program vericem onu yükleyip,düzelticeksin yoksa telefon görevi görmez dedi.Aslı var mıdır bilmiyorum ama çok şaçma geldi bana
yazılım sürümü 4.1 ise şuan öyle bişey yapamaz. perşembe çıkıcak deniyo o işlem(JailBreak) kapandığında programla açmaya gerek olmucak denildi(untethered). yurtiçi telefona yazılımsal olarak ne olursa olsun itunesten restore çekildiğinde sıfır cihaz olur.
Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ankarada kullanan tum i phoneciler toplanalim ozan gelsinders versin guzel bir fikir :--)
neden olmasın
Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi güncelleme yapılırken kabloyu bi çıkar bkaim noluyo

ben en son yazılımdayım şu an hiçbi yavaşlama fln olmadı+ kameraya zoom özelliği flnda geliyo..zaten bi zararı olsa apple böyle bi versiyon çıkarırmı sizce.
Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertug ben zaten yanlislikla guncelleme yaparken soktum herhangi bisi olmadi ama iphone hatali versiyon oldugunu kabul ettigi bir surumu var .hemen duzelttiler ama cogu kullanici etkilenmis ..
apple bilinçsiz bişey yapmaz. ya gerçekten bişeyleri düzeltir yada JB yapılmasına olanak sağlayan açığı kapatır. 3.1.3 sürümünde aylarca bekledi insanlar. şuandada 4.0.2de bekliyolar sanırım...

3.1.2den 4.0.1e kadar tüm sürümleri kullandım öyle bişey duymadım hangisi o?
Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ingilizanahtari.com iphone ile ilgili en iyi site(yerli) orda uygulamalar ve jb işlemlerinin nasıl yapılacağı yazıyor, bosuna telefoncuya götürmeyin cogu iphoneden anlamaz
gerçekten çok iyi bir kaynak. bende çoğu noktada oraya başvuruyorum

yalnız cihazınız yurtdışı ise(locked) iyice okumadan kesinlikle girişmeyin aylarca bekelemek zorunda kalabilirsiniz.