yeni egitim yılı bugun başladı çocuklarımız bugun okul yolunu tuttular. bizim evde de aynı heycan vardı sabah.. uzun bir tatil dönemi bitti.. çocuklarımız yine çanta kalem defter önlük vs. buluştular. bütün çocuklara bu egitim yılının çok güzel olması dileklerimle...
yeni eğitim yılı hayırlı olsun..
daha dün gibi hatırlarım 1. sınıfa başladığım günü ve 1 ay sonra veysel hocadan yediğim dayağı ağzımın burnumun dağılmasını hiç unutmadım![]()
maşallah abi.. iyi dayak yemişsin.. ama benimde var böyle bir anım... bende iyi bir dayak yemiştim.. ama şimdiki öğretmenler dayak atmıyor.. eğitimciler değişti.. daha da bilinçlendi...
eskiden öğretmenler padişah gibiydi kimse bişey diyemezdiki onlarda böyle ağız burun dağıtırlardı suçlu olsam gam yemeyecem hak ettim dövdü diyecem ama değil 1. sınıfa başlamış bir çocuk okuldan kaçıyrdum sürekli ben bu okulu istemiyorum diye adam bana okulu sevdireceği yerde attığı dayakla iyice gıcık kaptırmıştı1. sınıftan sonra okulumu değiştirmiştik o lanet öğretmendende kurtulmuştum
![]()
Az evvel tranvaya binmek icin yarim saat bekledm hepsi balik istifi olmus. Okulluarin acildigi bariz belli.
Bide ilk uc gun belli saatler icnde ucretsiz..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
öyle insanlar vardı evet..
Hayırlı olsun tüm öğrencilere yeni öğretimyılı...
hayirlisi olsun tüm öğrenci ve öğretmen kardeşlerime.yollar velet doluydu zaten bugün![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Benim evim ilköğretim okulu arkasında biraz önce dışardan gelirken okul bahçesini seyrettim cıvıl cıvıl ufacık çocuklar oynuyordu... Biran gözlerim doldu... Nekadar güzel şeylerdi onlar....
Bugün ben de ilk dersime girdim. Özlemişim kuzuları.
ben daha derse felan giremedim okula gittik hoca diyo siz niye bugün geldinizşaka bir yana hayırlı olsun başarılar dilerim
Sağolun abilerimİnş Bu Sene Kurtuluyoruz Lise Lanetinden
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
okula giden çocuğu olan arkadaşlar için hayırlı olsun...darısı başımıza...![]()
yoobu sene işte 1 sene
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
birinci sınıf okutuyorum bu sene, 12 öğrencim var, hepsi birbirinden sevimli.. dayak atmak değil kızmaya kıyamıyorumherkese hayırlı bir eğitim öğretim yılı dilerim..
Bizde başladık yeni öğretim yılına. hayırlı olsun tüm öğrencilere ,öğretmen arkadaşlara ve tüm velilere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri