- Birinci kadeh vücuda yarar
- -İkinci kadeh makul karar
- -Üçüncü kadeh kafayı sarar
- -Dördüncü dimağı yorar
- -Beşinci kadeh keseye zarar
- -Altıncı kadeh hatır kırar
- -Yedinci kadeh bela arar
- -Sekizinci kadeh vurur-kırar
- Dokuzuncu kadeh hakim sual sorar
üçte stop diyorsun yani adem hocam..
3 iyi bence
güzelmiş.... ben en son 7 kadehte kalmıştım....
yok abi eskidendi şimdi 2 duble bilemedin 3 başka içmiyorum.. hele araba varsa sadece bir bira iççiyorum.. eskiden araba yoktu.. içiyorduk... 70 lik içmişliğim var...
8 tane içince hiç biri olmamıştı. O halde eve geldim sabah uyandığımda arabanın bagajındaydım ama
Hangi akılla bagajı açıp içine yatmışım nasıl eve geldim hiç bişi hatırlamıyorum ama
Abi daha bızlere kadar yazmamışsın..10 kadeh falan arkadan cila olayı birayla...
I ' m c a p u l i n g . . .
bende 70 liği içince eve nasıl geldiğimi bilmiyorum.. yatağa yatınca elimi bile oynatamadım... bir kadeh daha içseydim... komaya girerdim.. şimdi 2 kadeh içeyim benimde gözlerim karışıyor... bünye kaldırmıyor....
ondan sonra ilahi adalet devreye giriyor
bir keresinde halamın oğlu ile alsancakta takılmıştık. manisaya eve döndü o zamanlar alkol kontrolü fazla yok. sabah halam arıyor ne yaptınız akşam siz diye. aşağıdaki esnaf zili çalmış teyibin sesini kıssınlar diye. halamın oğlu çok tedbirlidir kapıları kitlemiş ama 4 cam açık teyip sesi sonuna kadar açık çantası ön koltukta. öğle eve gidip yatmış sabaha kadar teyp çalmış
çok iyi murat abi.... hehehehehe.. ne güldüm...
Murat ıyı içmişsiniz
Eser sende iyi içicisin anlasılan....
Biz kadehlerı sayamıyoruz ama ben cok ıceceksem mutlaka evde olmam lazım ınanılmaz uykum gelıyor..
Birde rakıyı aç karnına kesınlıkle içmemek lazım cok bas agrısı yapar sabahleyın...
Eskiden ıspırtosunu yakardık bız sımdı akıllı kapak oldu bızım efsanede öldü....
I ' m c a p u l i n g . . .
benim peder de gençkene köyde içmiş içmiş radyoyu son ses açmiş köyün okula birakmiş ses denemesi yapmak için taa ebesindeki köyün dağina çikmiş sesi geliyor mu diye radyonun gece dağda sizarken bulmuşlar radyo da son sesten sürekli çaldiği için heder olmuş hiç bana çekmemiş bu adam
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Murat abi evi değiştir.... rahat rahat iç o zaman..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri