ozan buna tüp taksan ne fark eder benziniydi bakımıydı bu masrafları geçtim güzelde vergisi var

Alıntı Erdem Bozdağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi 0 aldım ben
1.5 dci 106 ps
performans oldukca yeterli
tüketim zaten inanılmaz az
donanım olarak tatminkar far,silecek sensöründen tut birçok donanım mevcut
süspansiyon ve konfor olarak 320 passat tarzı araçlarda çok gezmiş biri olarak tatminka diyebilirim
abi zaten yolunun üstü bi baykoçlara uğrayıp test sürüşü yapmanı öneririm
Erdem geçen gün test ettik araç çok güzel ama d segmenti değil

Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beyaz insignia gecti önümden araba harika bişey ya cok fena yakısıyor
insignia çok güzel bir araç ama dizel olanına gücümüz yetmiyor benzinliside güzel yakıyor.

araçlar için teşekkürler.

Alıntı serkankucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mercedes iyiymiş ya..
kötü mercedes varmı serkan

Alıntı hakanyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Almanlardan şaşmamak lazım. Güvenlik, konfor, dayanıklılık onlarda.
d segmentinde üstünlük almanlarda zaten

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 2.el 320d öneririm bir akrabamız aldı süperb 1.4 tsı 48000 tlye sonra sattı 14 tsi octi aldı süper güzel araba yol tutuşu güzel ama bence benzinli araç almayın ayrıca araç şehir için uygun değil o aracı garaja koyup uzun yolda kullanacaksınız 1.4 tsi superb şehir içi kalkışlarında zayıf bence ama siz hem şehir içi hem şehir dışı düşünüyorsanız 1.6 hdi c5 te iyi bir araç
evet 3.20d çok güzel bir araç ama 55000 tl gibi bir rakama alacağınız araçlar ağır bakımı yaklaşmış araçlar oluyor.

herkeze mesajları ve önerileri için teşekkürler.
Yaptığım araştırmalar olsun piyasa rakamları olsun D segmentinde passatın neden tercih edildiğini kanıtlıyor. O yüzden bizde şuan 2007-2008 passat comfortline tdi almak üzerinde yoğunlaştık muhtemelen önümüzdeki ay içerisinde bu işlemi gerçekleştirmiş oluruz.