superbin dizellerinin 2. eli pahalı ama 1.8 tsı tam bütçenize göre ve dop dolu bir araç.
Skoda / Superb / 1.8 TSI Elegance / EN DOLUSU... sahibinden.com'da
ben dizel seçeneklerini düşünürdüm. bütçeyi aşıyorsa en azından 2 ellerine bakarım dizellerin.
tsi için lpg uygulaması yok. varsa astronomik rakamlar çıkıyor
şu anda sınıfının en geniş iç mekanının sunan araç superb. arka diz mesafesi falan fişman çok güzel otobüs gibi araba.
konforu tatmin eder ancak motor seçimini iyi yapın derim.
superbin dizellerinin 2. eli pahalı ama 1.8 tsı tam bütçenize göre ve dop dolu bir araç.
Skoda / Superb / 1.8 TSI Elegance / EN DOLUSU... sahibinden.com'da
passatın lpg takılan motorlusunu alın madem fiyat olrakta ucuz olur hem
satılık 2.el superb 3-4 tane var onlarında fiyatları limitlerimizi aşıyor.
Abi çok güzel araç ama bu benzin fiyatları ile gerçekten zor.
Bildiğim kadarı ile passatın lpg takılabilen 2008 den sonraki motorlaru sadece 1.600cc lik motordur oda o kasaya gerçekten çok zayıf.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi 0 aldım ben
1.5 dci 106 ps
performans oldukca yeterli
tüketim zaten inanılmaz az
donanım olarak tatminkar far,silecek sensöründen tut birçok donanım mevcut
süspansiyon ve konfor olarak 320 passat tarzı araçlarda çok gezmiş biri olarak tatminka diyebilirim
abi zaten yolunun üstü bi baykoçlara uğrayıp test sürüşü yapmanı öneririm
beyaz insignia gecti önümden araba harika bişey ya cok fena yakısıyor
Mercedes / C / 180 Komp. Avantgarde / 43500kmde 2006model mercedes c180komp Avantgarde sahibinden.com'da
bir bak istersen. fikir olur en azından.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...promotion_chva
bu da güzell...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...promotion_chva
Konu hakanyilmaz tarafından (18/09/2010 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
mercedes iyiymiş ya..
Almanlardan şaşmamak lazım. Güvenlik, konfor, dayanıklılık onlarda.
ben 2.el 320d öneririm bir akrabamız aldı süperb 1.4 tsı 48000 tlye sonra sattı 14 tsi octi aldı süper güzel araba yol tutuşu güzel ama bence benzinli araç almayın ayrıca araç şehir için uygun değil o aracı garaja koyup uzun yolda kullanacaksınız 1.4 tsi superb şehir içi kalkışlarında zayıf bence ama siz hem şehir içi hem şehir dışı düşünüyorsanız 1.6 hdi c5 te iyi bir araç
ozan buna tüp taksan ne fark ederbenziniydi bakımıydı bu masrafları geçtim güzelde vergisi var
Erdem geçen gün test ettik araç çok güzel ama d segmenti değil
insignia çok güzel bir araç ama dizel olanına gücümüz yetmiyor benzinliside güzel yakıyor.
araçlar için teşekkürler.
kötü mercedes varmı serkan
d segmentinde üstünlük almanlarda zaten
evet 3.20d çok güzel bir araç ama 55000 tl gibi bir rakama alacağınız araçlar ağır bakımı yaklaşmış araçlar oluyor.
herkeze mesajları ve önerileri için teşekkürler.
Yaptığım araştırmalar olsun piyasa rakamları olsun D segmentinde passatın neden tercih edildiğini kanıtlıyor. O yüzden bizde şuan 2007-2008 passat comfortline tdi almak üzerinde yoğunlaştık muhtemelen önümüzdeki ay içerisinde bu işlemi gerçekleştirmiş oluruz.
2.0 tdı passatlarda iyi kaçıyor abihayırlısı olsun 159 bakın abi bence passattan daha güzel artık herkesde passat var farkınız olmalı
![]()
Abi ben geçen gün sahibindende 50 bin tlye comfortline 2007 model 2,0 tdı 140 hp passat grdm km 35 bindi bizim pederde araştırıyor d sınıfı bir dizel.linkini bulursam atarım abi.
buldum link:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29085682/detay
mert bir ara teknik verilerine bak 100km de ne yakıyor 159 kaça satın alıp şuan kaça satıyorlar
doğan ilgin için teşekkürler. İlandaki aracı biliyorum aracı yetkili servis satıyor yanlış hatırlamıyorsam sağ yada sol tarafı komple boyalı bu aracın.
Passat gayet güzel seçim...
şimdiden hayırlı olsun abi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri