bence KO şeklinde 2 harf 4 rakamlı büyük ihtimal yanlış yazılmış olabilir
Geçen gün yolda rastladım. Tek harf 5 rakamlı plaka. Hem de İzmir. Bu seriye geçildiğini bilmiyordum...
Eski Nick: replay147
bence KO şeklinde 2 harf 4 rakamlı büyük ihtimal yanlış yazılmış olabilir
Karayolları talimatına göre doblo, transit, caddy vb. kamyonet türü ticari araçlar K2 belgesi almak zorundalar. Bu araçların Plakalarında da K harfi kullanıldığını biliyorum. Belge alan firma sayısı artınca yapacak bir şey kalmadı demekki![]()
bende geçen ostimde 06 OO(veya DD tam göremedim) xx plaka gördüm artık herkes 0 araba alınca plakalarda yetmiyor haliyle.
Evet izmir'e geldiğimde bende görmüştüm bu şekilde plaka peugeot j9'da vardı
Enteresan..Karşıyaka plakası olabılır bırde yasemının dedıgı sekılde olması muhtemel...
I ' m c a p u l i n g . . .
ticari plakalar böyle oluyor rakam bittikçe ulayacaklar arka arkaya yakında destan olacak rakamlardan
konyada minübüslere M plaka vermişlerdi şimdi onlarda 4 rakama geçtiler..plakayı dörtleyelim abiler diyorlardır![]()
Kamyonet plakası , bursada da görmüştüm. tek harf 5 rakalmlıydı.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
K plaka olanların yanda sarı-siyah kuşaklarınında olması lazım, kamyonet sınıfındaki araçlardaki kural bu şekilde![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Bursa da BMC kamyonetlerde görüyorum denk geldi bi kaç kere İveco kamyonettede gördüm,ticariler için bu K plaka
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri