az önce avukatımla görüştüm adliyede dosyayı incelemiş kazada bana hiç bir kusur verilmemiş bu parayı senden istemeye hakkı yok dedi ve davayı açmış bakalım süreç nasıl işleyecek.. daha ne kadar günaha sokacaklar beni merak ediyorum![]()
Aynen. bu yüzden sık sık muhtarlık kontrol edilmeli diye biliyorum bende. Gelen tebligat siz yoksanın muhtara veriliyor muhtar size ulaşır diye ama nerde![]()
Artık Fiorinolu
az önce avukatımla görüştüm adliyede dosyayı incelemiş kazada bana hiç bir kusur verilmemiş bu parayı senden istemeye hakkı yok dedi ve davayı açmış bakalım süreç nasıl işleyecek.. daha ne kadar günaha sokacaklar beni merak ediyorum![]()
maalesef hepimizi çokça günaha sokuyolar zorla... en kötüsü de böyle saçma bir olaydan kurtulmak için o kadar çok uğraşmanız gerekiyor ki pes edebiliyo insanoğlu...
1 seneyi aşkın sürebilirmiş mahkemeiş çıktı avukata
![]()
daha uzun da sürebilir hangi mahkeme öle 1-2 duruşmada karara bağlanmış ve karar itiraz edilmeden uygulanmış![]()
gitsin gitsin gelsin maksat vakit harcansın arabalar benzin yaksın avukatında işi yok zaten eğlence olsun![]()
adem geçmiş olsun sen bu davayı kazanırsın.. niye boş yere para vereceksin varmı böyle bişey parayı agaçtan mı topluyoruz..
saol zafercim... ağaçtan topluyoruz heralde SGK böyle uygun görmüş ademde para çok olabilir belki salaksa alalım demişlerdir..
ben kaza yapıp para ödeyeceksem eğer trafik sigortası niye var kasko niye var.. yılda 1000 tl civarında kasko ve zorunlu trafik ödeyen bizler değilmiyiz?
gitsin kaskodan veya trafik sigortasından alsın..
arkadaşlar dün sabah dava görüldü ben kazandım temyiz yoluda kapalı olarak karar verdi hakim bey..
demekki hakkımızı ararsak kazanabiliyormuşuz ben bu davayı açmamış olsaydım 850 tl civarında parayı SGK'ya ödeyecektim uğraşmaya değmez demeyelim hakkımızın peşinden koşalım.
bu arada şunuda belirtiyim bu kadar kısa bir sürede bu davanın sonuçlanacağını sanmıyordum demekki adliyede bu işler az da olsa hız kazanmış.
hepinize ilginizden dolayı tşk ederim.
Adem kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Avukat arkadaş doğru bilgi ve belgelerle olaya hakim olursa bu belayı başından atarsın . Avukat arkadaş işi gevşek tutmasın .
Adem abicim geçmiş olsun,
çok sevindim, iyiki uğraşmışsın.
geçmiş olsun...
gerçekten şaşırıyorum...
ülkemiz bir çok alanda oldukça mesafeler aldı...gelişti..düzeldi...
ama hala eksik bir yanımız var
hala saçmalıklar olan konular var kurallar davalar var
siz hakkınızı aradınız ve aldınız..
bana da fatih sultanda köprüsünden ve ankara akıncılardan kaçak geçiş cezası geldi 350 lira falandı 1 hafta içinde yatırdım 270 lira falan..sonra avukata verdim itiraz ettik ancak sonuç yok.
fatih sultan daki yeri aradım. ağzıma geleni söyledim konuyu inceleyip bana döndüler. görüntüdeki aracın farklı olduğunu savcılığa sahte plakadan dolayı suç duyurusunda bulunun aynısını akıncılara bildirin ...paranızıda mahkeme bitince geri alırsınız dedi...
2 yıl oldu hala bir sonuç yok...
yine konyadan trafik cezası geldi...trafik mahkemesine başvurduk..cezayı yatırdığımızla kaldık...sonuç yok...
Adem, gözün aydın.
geçmiş olsun abi..
TSİ Jetta.
Geçmiş olsun Adem...
adem geçmiş olsun kardeşim,ne kabustu be ...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
geçmiş olsun adem abi, inşallah en kısa sürede çözüme kavuşur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri