Ben yukarlari okumadan yazmistim bunu.
Bu yorum sqkincali ve ayip kacabilir. Silinirsa daha hayirli olur.
K.bakmayin.
Printable View
vay eser abicim hayırlı olsun.Bakıyorum da romantizm kaynıyor ortalık :D şu konu bi açıldı milletin romantizmi coştu valla,serdar abi sen de baya iyi bi teklif düşünmüşsün yahu,benim elimde böyle bir fırsat olacak,ilk sıraya koyarım valla onu :D
Teklifler arasında şarabın içine yüzüğü koyma vardı,riskli bir iş ama söyleyeyim,malum yüzük yutulabilir :) annesiyle falan aran iyiyse eğer,buluşma işini bir şekil yalana bağla,ardından eve git elinde bir buket sevdiği çiçekle(gül de olabilir),gül yaprakları bulabilirsen yere döşeyerek onu çekeceğin yere doğru çekersin,sonra da elinde bir kağıda ya da beyaz kartona yazılmış teklif sorusu sen de güler yüzle bekliyosun,olamaz mı :)
bana evlenme teklif etcek kızı bekliyorum hala:):)
banane arkadaş bikere de onlar bize teklif etsin fenamı:):)
Esercim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Ben sağlam bir kavganın ardından SMS göndererek evlenme teklifi etmiştim. 3 gün de süre tanımıştım.
2. günün sonun doğru kabul etti :)
Ama sen deneme Eser, bugünkü aklımız olsa ne ben öyle bir riske girerim, ne de eşim öyle bir hayvanlığa tahammül eder.
Kızlar 20, erkekler 25 i geçene kadar tam akıllanmıyor.
Hayırlı olsun şimdiden.
Evllik teklifi kuru kuruya olmaz alacaksın tek taşını cebine koyacaksın müsait bir anda da çıkarıp parmağına takacaksın ve daha ne olduğunu anlayamadan benimle evlenirmisin diyeceksin. Günümüzde artık gereksiz ormantizm e girmeye vakit yok iki insan birbirini tanıyorsa birbirlerine karşı yapabilecekleri atraksiyonlar vucut dili ile olmalı o yüzügü takarak evlenme teklifi yapman da böyle bişey Kaba olmadan ancak ayna karşısnda biraz pratik yapmalısın heyecanın varsa yenilme gerisi kolay.
Şimdiden kutlarım dostum.
tektaş hazır arkadaşlar sadece teklif kaldı...
buluşmada düğünüde yapsak?
kurtlarımızıda dökeriz baya bi kurtlandım ben :D
Hayırlı olsun Eser.. Allah tamamına erdirsin.. Arkadaşlar yeni bir konu açın ve bir komite kuralım... Forumdaki bekar üyelerimizi evlendirme komitesi :D:D:D Listteye benide yazın... :D:D
valla düğün yakında olacak gibi duruyor... ama buluşmada biraz erken..
:D:D