inşallaahh :) bakıcazz artık ayarlanır ya herşey nolcak :D
Printable View
inşallaahh :) bakıcazz artık ayarlanır ya herşey nolcak :D
Eser Takip Edemiyor Sanırım Meşgul Ben Teklif İçin Önerimi Sunayım Ona. Öncelikle Sade Değil Onu Söyleyim Ama Unutulmaz Bir Teklif Olur Bunu Yaparsan.
Eskişehir Buluşması Olacağı Gün Bence Tüm Katılımcılarla Birlikte Ortak Bir Süpriz Yapılabilir. Hemde Bu Buluşmada Hayırlara Vesile Olacak Bir İlki Gerçekleştirir.
1.Kız Arkadaşını Buluşma Olacağı Gün Sabahı Evine İş Yerine Veya Hernerdeyse Oraya Bir Buket Gül Yaptırıp Gönder .
2. Buluşmaya Gelen Araç Sayısı Fazla Olacağı İçin Reklamcı Biri İle Anlaş Araçların Tavanına Birer Harf Gelmek Kaydı İle 80 cm 100 cm Büyüklüğünde Her Araca Bir Harf B E N İ M L E E V L E N İ R M İ S İ N Şeklinde İlk 19 Araca Sticker Folyo Bastır. Sonraki Peşinden Gelen Araçların Tavanınada Farklı Renklerde KALP İçine Yazılmış Evetler Bastırıp Tavanlarına Yapıştırt :) Sen Kız Arkadaşını Almaya Gittiğinde Öncesinde Organize Ederek Bunları Hallet .
3. Buluşma Yerine Geldiğinde Kız Arkadaşına Araçta Beklemesini Söyle :) O İnmeden Şehir Turuna Çıkılması İçin Start Ver Ve Öyle Bir Yer Bulki Sen Ekipten Önce Oraya Git Yüksek Bir Tepeye Araçların Gelişini Kuş Bakışı İzleyecek Şekilde Bir Yere Çek Aracını. Ve Kız Arkadaşınıda Araçtan İndirip Beklemeye Başlayın Araçları Onlar Aşağıdan Kornalar Eşliğinde Geldiğini Gördüğün An Artık O Anı Hayal Bile Edemiyorum :) Önden Gelen Ekipte BENİMLE EVLENİRMİSİN Sonraki Araçlarda İse Kalpler İçinde Evetleri Gören Bir Kızın Ağlamaması Veya Duygulanmaması İçten Bile Değildir.
4. Araçlar Yanınıza Vardığında Etrafınızda Daire Şeklinde Sıralandığında Ve Herkes Araçtan İndiği An Bir Sessizliğe Bürünür Ve Sıra Sana Gelir O An Tek Bir Gülmü Verirsin Artık Veya Cebinden Çıkardığın Yüzüğü Çıkarıp Teklifinimi Yaparsın Orasını Bilemem Ama Bu Teklif Eskişehir Tarihinde İlk Olur. Ve Sizin İçinde Unutulmaz Olur. Haberlere Çıkmanız Bile Olası :)
Bu Site İçinde Unutulmaz Bir Anı Olarak Tarihe Geçer. Bilmiyorum Sizce Nasıl. Ayrıntılar Düşünülebilir...
Ben Olsam Bunu Yapardım Arkadaşlar. Hatta Bende Ötesi Planlarda Var Ama Malum Bazı Bayanlar Bu Tip Şeyleri Sevmeyebilir Veya Rahatsız Olabilir. Ama Ben Rahatsız Olacağını Bile Bilsem Yaparım Çünkü Ben Çılgınım Bnm Teklifim Sıradan Olamaz :)
Büyük Eskişehir buluşmasının başlıgını Evlenmek İsteyenlerin Bulusması yapmayı öneriyorum:D:D
Serdar ve Özlem in fikirleri çok hoşuma gitti... maddi yönden serdar fikrin biraz zorlayabilir.. ama fikrin çok güzel.. çok akılda kalıcı..
ama Özlemin fikri de çok güzel... uygulayabilirm....
herkese teşekkür ederim...
ama sade olsun istiolarmış bizim fikirler uymaz...
sen gel Serdarcığımda ben bu hafta teklif ediyorum... o kadar beklemeyeceğiz..
ben isterim de hatun istemez serdar sade olsun yeter..
buluşmadaki fikir süper bence değerlendirecek arkadaş olursa süper olur