Alıntı evolodi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla sorma serkanim memleket piskopat dolu hele bir de ramazanda iftar vakit kimseye bulaşmamak gerek ben de geçen kadinin birine yol verdim tam kiramadi trafik sıkışık takıldı öyle önümde bana bagirdi çağirdi dedim yol verdik derdin ne vermeseydin daha iyidi dedi ben de oruclu tepem atti dedim kocanla sorunlarinmi var senin git onunla hallet derdini
Süpersin ya.

Bu arada kimseye sinyal vermediği sürece yol vermem. Efendi gibi sinyal versin canım feda. Geçenlerde aynısını limanın orada bir abla yaptı. Sağ şeritte ben soldayım. aslında ortada sorun yok herks kendi şeritinde gidecek te kadının sorunları var bulaşacak kişi olarak beni seçti. Abla üstüme çıkıcak neredeyse. el kol hareketlerine başladı. bu direksiyonu tam kırıp aklı sıra bana yol vermeyecek. Ara gaz verip duruyor.Önde de x5 ah bir girse şuna arkadanda görse gününü diye dua ediyorum. Abla bir kaç hareket daha yaptı arabasıyla ancak benim kalkıştaki hızıma ve manevrama yetişemedi. yeşil yanıp, araçların hareket etmesiyle beraber ben 2 şeritide kapatacak şekilde tam önüne girdim. sağdan veya soldan geçme şansı kalmadı. Hata yaptım fakat hak etti. Sonra el hareketleri, küfürler kırla gidiyor. Kadın 2 saniye susmadı. Arabadan inip kadının saçlarını yolasım geldi. O kadar sinirlendim ki bendende istem dışı birkaç kelime çıktı. İyiki Fırat yanımdaydı kendimi engelledim. O olmasa kesin iner o kadının canına okurdum..