arkadaşlar ben sık sık araba kullandığım için biçok benzinciyi ve benzinini de tanımaya başladım. özellikle yurt dışına giderken bile arabamla çıkar giderim. daha 1 hafta önce yunanistandan geçerken baktım 100 oktan benzin var alıp bi deneyeyim dedim. yunanistanın yolları da dümdüz kaymak gibidir. bizim düz dediğimiz tem otoyolu bile onların yanında topraklı köy yolu
neyse lafı uzatmayayım. güzel bi düzlükte hız denemesi yaptım ve gp ile ilk defa 230'un sonrasını gördüm. tahminimce 240 falan yaptım ve korkup braktım bişey olacak diye. ne var ki bastıkça daha da gidiyodu ve eminim 250 bile yapardı. yol hafif aşağıya eğimliydi, hafifi sadece.
burda istanbulda 95 veya 97 oktan benzinlerle 230'a yaklaşmak için kıçımı yırtıyodum gel gör ki kendi rekorumu yunanistanda kırmış oldum![]()
elmedin bu benzini kullanırsan yakında pistonun tepelerini eritirsin haberin ola
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bızde neden satılmıyormus ;
1. 230 a cıkıp mevcut trafık canavarını azdırmamak
2.pistonun tepelerini yakmamamız ıcın devlet baba getırmıyor 100 oktanı gelse onunda lıtresı 5 tl olur herhalde
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
shell de var bu 100 oktan benzin...
Hımm ondan haberim yok.. Bende 1 kere aldım araba çıldırdı resmen daha seri atak ve elmedinin dediği gibi güçlendi ama çabuk bitti depo oktanı fazla olmasından ve inceliğinden...
kalktı 100 ler 97 oldu hepsi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Eskiden shellde olurdu alırdım eski arabama. Şimdi yok
Bende 130 oktan var uçmak isteyen varsa tabiki![]()
arnavutluğa hiç gitmediğim için orda ne var bilmiyorum ama yunanistanda otoyollarda benzinci bulamazsın. otoyollar burdaki gibi şehrin içinden geçmiyor. şehir içine dalıp alman gerekecek. BP gibi bilindik markaları göreceksin. bi keresinde benzin göstergem kırmızıya yaklaştı ve orda depoyu 50 Euroya fulledim. ucuz değil ama yine de bizden ucuz.
soner öm'den mesaj attı sonra tolga da tel ile aradı. iftardan haberim var ve gelmek istiyorum ama hafta sonu şehir dışında olabilirim o yüzden peşinden söz vermek istemiyorum ama büyük ihtimalle gelirim diye düşünüyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri