bu arada kia satıcısını aradım adanada nisan sonuna gelecekmiş bu araclar turkiyeye 52700 suanki fiyatı imiş
Para Mevzu Değil Kardeşim Canın SaolsunHallederiss.
bu arada kia satıcısını aradım adanada nisan sonuna gelecekmiş bu araclar turkiyeye 52700 suanki fiyatı imiş
aracın hyundai versiyonu 1.6 132 bg ix 35 tir aynı ozellıklere sahıp olup kasa olarak daha buyuk ve daha genıs olan ıx35 ın fıyatı 51000 tl duyurulur.....![]()
Biraz önce Neo AVM'den geldik. KIA ve Geely standı vardı. KIA'nın araçları hakikaten hoş olmuş kaliteli gözüküyorlar. Geely'nin Emgrand EC7sine baktım hoş olmuş o da oldukça.. 29.000 fiyatı vardı.
KIA Sportage'ı sordum şu an yoğunluk var dediler. Gelen araç hemen satılıyormuş. 1.6 motor çok sattı dedi bana. Güzel araç gerçekten...
kia sportageyi takip edenlere bilir. ix35 ten bir gömlek üstündür diye düşünüyorum. arabada yok yok yalnız asıl merak ettigim konu sahibinden comda suan 6 tane yeni kasa sportage var bu araçlar su an yeni cıktı ve yogun bir talep olacagını dusnudugumuz bir araba neden satıyorlar sizce. ben bir kac kisiye mesaj attım ev alacam falan dediler ama beni tatmin etmedi yakıtı cok mu acaba ondan mı yoksa şuan piyasada olmadıgından dolayı mı satıyorlar karaborsa isi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri