Özel sektörde garanti yoktur bunu her zaman söylemişimdir , ama hiç moralini bozma .. diyeceğim ama fayda etmeyecek 15 yıl hiç kısa bir zaman değil alıştığın ortam oturduğun masa tuttuğun kalemden bile ayrılmak insana koyar işsizlik bir yana bağmlılık daha kötüama yılma kardeşim patron geç olmadan hatasını anlar ve dönüş yapacaktır eminim bu sefer belki daha iyi olur kısa ayrılıklar değerlerin anlaşılması için iyi bir süreçtir.
Olmazsada bir dünya adamız forumda el birliği ile bir iş buluruz sana sıkma canını olmadı gel yanıma burada işe başla![]()
geçmiş olsun hayırlısı neyse o olsun
hayırlısı olsun insaallah en kisa zamanda bulursunuz yanlız arayı çok soğutmayın hemen yeni is aramaya başlayın, zaman geçtikçe daha zorlaşıyor.
hayırlısı olsun Çoşkun abi...senin gibisini bulamazlar... sağlık olsun... inşallah kısa zamanda daha iyi bir iş bulursun..
sonuçta 15 yılın verdiği tecrübe ile eminim daha iyi bi yerde sizi bekleyen bi iş vardır mutlaka...
abi cok geçmiş olsun , umarım ve eminimki en kısa sürede daha iyi bi iş cıkar karsına ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Coşkun abicim hayırlısı olsun, çok emek vermişsin ve üzülüyorsundur tabiki ama üzülme. kısa sürede daha güzel koşullarda daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum.
arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim
şu anda bir kaç yerden iş teklifi var ince eleyip sık dokuyarak
birisinden birini seçicem
tazminatım konusunda herhangi bir sorun yok şu anda hafta içi çek kesip ödeyeceklerini
belirttiler bir sıkıntı yapacaklarınıda sanmıyorum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
olm adamlar tazmiinatını felan kuzu kuzu göze aldıklarına göre ne yaptın patronu felan mı dövdün doğru söle bize![]()
yok lan ne dövecem
trafik cezalarını şöförlerden keseceksin dediler kesmem dedim
kesersin kesemezsin derken o zaman benim hesabımı kesin dedim
oldu bitti tazminat konusuna gelince koca şirkete 12-13 bin tl koymaz
ben içlerindeydim her türlü ticari sırlarını biliyorum o yüzden ödememeyi göze alamazlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hakkında hayırlısı olsun. umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulursun.
olm açsana telefonunu hep kapalı![]()
ule şirket hattıydı o rahmetli oldu artık
Bir kapı kapanır ,bir kapı açılır ümit kardeşim.herşeyde bir hayır vardır derler.
Ama malesef ülkemizde emeğin değeri çok ucuz.
Umarım gönlüne göre bir iş bulursun.
hayırlısı olur diyelim çoskun abi
Coşkun, Şubat ayında bende 16 yıl emek verdiğim şirketten ani bir karar ile ayrıldım. İlk günler gerçekten çok zor geçiyor. Kolay değil onca zaman. Burada önemli olan senin sağlığın ve huzurun. Ayrıca sen sakın üzülme senin gibi işi bilen bir kişiyi kaybettikleri için onlar üzülsünler. İşsizlikte çok uzun sürmez merak etme. Benim yeni işime başlayalı 5 ay doldu bile. En kısa sürede güzel haberlerini duyacağımıza eminim.
sayın abicim bence senin yerin fiat müşteri hizmetleri olması lazım, öyle bişey olsa bence bütün forum üyeri seni destekleriz. ben seni fiat müşteri hizmetleri veya otomobil dergilerinde teknik konunularda yorumcu olarak görmek istiyorum. eğer böyle bişey olursa forum olarak arkandayız. her zaman yanındayız.
coşkun abicim geçmiş olsun üzülmene değmez çünkü seni havada kapacakları kadar tecrübe var burayada yazıyroum önümüzdeki pazartesi işe başlarsın en geç![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
herşeyde vardir bir hayir umarim eskisine nazaran daha iyi ve mutlu olabileceğin bir işte başlarsın
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri