Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim....
arkadaşlar gerçi ben 2. sticker imi sipariş verdim ilk stickerimi ters yapistirdiğim için ( üni.sticker ları arabanın içinden yapıştırılır bende öyle sandım) ankarada ters yazılı stickerla dolaşıyordum gören hiç bişey anlamıyordu ama bugün yenisi geldi onu söküp yenisi takıcam artık düz yazacakkk.))) ayrıca ben bugün hiç sticker lı araç görmedim umarım bugün dağıtılan sticker lar sayesnde yrn bi kaç tane görürüm.
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim....
Hadi hayırlısı bakalım
Daha çok punto görmek ve görünmek dileğiyle
hayirlisi olsun![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayırlı olsun... güle güle kullan...
ben de daha önceden üni. sticker'ı kullanıyodum ve içten yapışıyordu bunu da öyle sandım ilk başta. hatta dedim bu çıkar araba yıkanırken felan ama maşallahı var stickerın
Bu stickerlar zor çıkıyor... Kullanımı çok güzel...
Ankaradan isteyen arkdaşlar buraya gelerek beklemek derdinden kutulacak diye kaç kere söylemiştim , boşuna kargo boşuna zamn neyse güle güle kullanın![]()
konyada her gün değişik puntişleri görüyorum ama hiç stickerleri yok zaten forumdada kimse yok bi akşam sokak sokak dolaşıp hepsine birer tane sticker yapıştırsam olacak![]()
benimde gelmiş olması lazım eve gidince artık bakarım![]()
Güle güle kullan,
bende İstanbul da daha bir tane stickerli göremedim.
Artık Eskişehir' de bol bol göreceğiz, kısmet![]()
benimde geldi stickerim da..bu stickeri içtenmi dıştanmı yapıstırıcaz..
güle güle kullan stickerini Barış.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...istirilir.html
Arkdaşlar stickerinizi fotoğraflı olarak anlattım buradan bakabilirsiniz..![]()
benim daha gelmemiş![]()
benimde stickerım geldi ankarada görüyorum stickerli araçları ama yanımdan transit geçiyorlar bendede olmadıgından artık şimdi en azından bi korna sellektör falan yaparlar diye düşünüyorum![]()
güle güle kullanın stıckerlarınızı arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gelmeyenler var ühükargo gibi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri