ya bende uzun bekleyiş sonunda dayanamayıp arkadaşımın yedek stickerını çarpmıştım. Şimdi benim stickerda geldi onuda güzel bir renk yapmak lazım :)
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ....
Saygılar
Printable View
ya bende uzun bekleyiş sonunda dayanamayıp arkadaşımın yedek stickerını çarpmıştım. Şimdi benim stickerda geldi onuda güzel bir renk yapmak lazım :)
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ....
Saygılar
dün kendi forum stickerimi kendim bastırdım...ama özel tasarım tabi:D
bir sticker faciası daha...
dün stickerimi bilgisayar masama koydum ve ise gittim camdan esen sinsi ruzgar stickerımı yere ucurmus annemde aaa bu kagıt da ne dagınık cocuk diyip hoop cope :agri::agri:
banada reklamcı yolları gorundu anlasılan :agri:
benim sticker'm da geldii:) emeği gecenlere tesekkür ederim.. bugüne kadar en fazla iki tane stickerlı arac gördüm koca bursa'da inşallah bundan sonra daha çok görürüm.. :)
benim sticker'm da geldi emeği gecenlere tesekkür ederim
sticker takip listesine bakarak anlayabilirsin :)
onu arasa söyle yanlız verdiğin adreside kontrol edersen sevinirim ;=)
az önce bir arkadaşımız aradı gelmedimi diye kim aradı bilmiyorum ama bana sticker gelmedi gelmediği gibi kargo görevlileri makbuzda bırakmadılar kargoya veren arkadaş bana buradan ulaşabilirse hangi adresi verdiğimide sorıyım mahçup durumuna düşmeyeyim birde.
arayan bendim iki adet karrgo geri dönmüş ya adreslerde prob var ya kargoyu götürende :) kargo adreslerinizi kontrol edin arkdaşlar ..
arkadaşlar peki bu stickeri forumda başka marka araç kullanlardan yapıştıran var mı?
örneğim ben palio kullanıcı olarak yapıştırsam çok mu abes kaçar:/