konu hortlamaca var bugün moda herhalde...
konu hortlamaca var bugün moda herhalde...
Bugunlerın modası cocukluk,evlilik esercim
I ' m c a p u l i n g . . .
Şimdi ki çocuklara üzülüyorum.... çocukluk nedir, hiç bir zaman bilmeyecekler... sokaktan araba geçmezdi nerdeyse 9aylık diye bişi vardı top oynardık, en son ne zaman sokakta top oynayan çocuk gördüm hatırlamıyorum.. Evde pc başında sanal çocukluk yaşıyorlar... Hayatlarıda sanal olmaz umarım...![]()
Haftasonlarını dört gözle beklerdim çizgi filmler başlardı saat 10 civarlarında... donald duck![]()
Eskiden sokak bizim için, futbol sahasıydı.. arada bir araç geçerse geçerdi, oda tüp arabasışimdi akşam eve gittiğimde aracımı park edecek yer bulamıyorum.... Bu kalabalık da, bu saygısız toplumda, Anne babalarda haklı, nasıl salsınlar çocuklarını dışarıya..
Güven kalmadı abı artık kımsede..Eskıden kapılarımız hep acıktı ya paspasın altındaydı anahtar yada elk saatının ıcınde
orta yaş sendromumu bile rahat rahat yaşatmıyorsun deniz yahuÇocuk olmak falan ne gereği vardı şu konuyu hortlatmanın
![]()
Bu hafta forum sayesinde evlilikten vaz mı geçsem diye düşünüyorumyaşım erken
e bu dünyaya çocuk da getirmek ona haksızlık olduğuna karar verdim
hep sizin yüzünüzden
![]()
Deniz abi çok iyi örnek oluyosun insanlara![]()
TSİ Jetta.
çocuklar çocuklar çocuklar..biliyorsunuz ki öğretmenim yine biliyorsunuz ki İstanbulun ücra bir köşesi ikitellinin mehmet akif ersoy mahallesinde..inanın bana ücra mahallelerdeki çocuklar hala çocukluğunu birazcık da olsa yaşıyorlar ama başka yerlerde bu durum yok..ben elimden geldiği kadar onlara beden eğitimi dersi yaptırmaya çalışyorum çünkü biliyorum ki o fotoğraflardaki oyunlar artık oynanmıyor maalesef![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri