yok artık yazık olmuş valla hani derler .ok yoluna gitti diye aynı o hesap olmuş Allah rahmet eylesin
Çorumda Yaşanan 0 iLignç oLay .
Çorumda yaşanan bir intihar "Yok Artık!" dedirtti.
Lise ögrencisi C.S telefon rehberinde kayıtlı tüm numaralara çagrı bıraktı vee iki saat geçtigi halde kimse çagrı atmadı. " Kimse beni sevmiyor " diyerek intar etti. Tüm çabalara ragmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S nin telefonunu inceleyen polisler numarasının gizli olduğunu tespit etti.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
yok artık yazık olmuş valla hani derler .ok yoluna gitti diye aynı o hesap olmuş Allah rahmet eylesin
bu çok eski bi haber diye hatırlıyorum zeynel
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
orası öyle bizim insanımızın değişik takıntıları var
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Evet eski bir haber bu. Allah rahmet eylesin. Ancak benim üzüldüğüm nokta gençlerin bu derece kötümser ve karamsar olmaları. Sana geri dönen yok diye hayatından vazgeçmek ciddi psikolojik sorunun göstergesi.
ciddi bir psikolojik problemi olduğu ortada normal psikoloji çağrı atmadı diye intihar etmez...
Allah affetsin geride kalanlara sabır ihsan eylesin..
Cep telefonu ve bilgisayar hayatımızdaki en yararlı ve aynı zamanda en kötü şey... hele hele cep telefonunun bizlere yansıyan kötülükleri yazmakla bitmez..
kıskançlık, asabiyet, huzursuzluk, sinir bozukluğu, borçlanma sebebi, sıkıntı kaynağı vs...
güzelliklerinin yanında kötülükleri daha fazla olan bir cihaz bu meret.. önceden bir sevdiğimize kızdığımızda ona saniyesinde ulaşamıyorduk, görene kadarda bir nebze sinirimiz geçiyordu ama şimdi saniyesinde telefona sarılıp içimizdekinleri kusup sonrada bir çok kez pişman oluyoruz. telefon açılmadığında neden diye düşünüp duruyoruz , meşgule alındığında sebep soruyoruz. kıskançlık, şüphe , tereddüt. ufacık bir cihazın içine okadar çok şey gizli ki. en mutlu anında keyifle eğlenirken sinirini bozacak bir sms geriyor. hooop akşamın , yada gündüzün yada tatilinin içine ediriyor.. ama artık onsuzda olmuyor değilmi.. ??
Çok yazık.. Nereye gidiyor bu gençlik!!!
İnş Allah affederde cehenneme gştmez allah rahmet eylesin
turkiyedeki ilginç olumler miydi bişeydi bunun adı google da adını yazarsanız madde madde çıkıyor,çok enteresanları var gerçekten ya.
bilinçli kullanıcı ve tüketici olmak her zaman iyidir.allah rahmet eylesin
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Yazık ki ne yazık...![]()
mundar olmuş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri