Gerçekten haklısınız bunu söylemekle.Türkün türkten başka dostu yoktur deriz;ama hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş derler.

Bu zamana kadar hep birbirimizle kavga gürültü halindeyiz,sürekli birinin ayağını kaydırmadır gidiyor.İnsanların şu olayını anlayamıyorum hiçbir zaman:Neden bizler de onun gibi olmuyoruz?Çünkü küçük insanız da ondan(sözümün meclis dışı olduğunu belirteyim).Küçük insanlar başka insanlarla,büyük insanlar memleket meseleleriyle uğraşır diye bir söz vardır;hepimizin bu doğrultuda büyüyüp Nevin gibilere kol kanat germemiz lazım.

Size sorarım;Türkiye'de,Denizli'de dünyada kendi sikletinde ilk 3'e girmiş bir boksörümüz var.Tanıyanınız ya da hatırlayanınız var mı?Bunu niye söylüyorum derseniz;bu insan ile ilgili hiçbir yerde haber çıkmadı;sadece ABD'deki şampiyona dönüşünde TRT 2'de bir röportaj yapıldı,Denizli Belediyespor antrenman için gerekli ücreti vereceğini söyledi o kadar.Bu insan Pamukkale Üniversitesi BESYO'da okumaktan artık bıkmış;çünkü her şampiyona zamanında devamsızlık yapmak,bazı sınavlara girememek durumunda kalıyor ve hocalar bu konuda hiçbir anlayış göstermiyordu.Şu andaki durumu ne alemde hiç bilmiyorum;ancak gerçekten genç ve başarılı bir sporcuyu biz bu sistemin içerisinde harcıyoruz.Bu anlattığım insanın kim olduğunu öğrenmek isteyenlere ve neden bu kadar bilgiye sahip olduğumu soranlara küçük bir açıklama yapayım.Bu anlattığım insanın ismi Selma Yağcı,ve kendisi uzun süre bizim kiracımızdı.Her başarısında seviniyor,her kötü olayda üzülüyorduk.Ancak bu sistemin içerisinde böyle bir yeteneğin sindirildiğini görmek gerçekten sinir bozucu.Bizim bu şekilde olmamamız lazım denildiği gibi.

Rahatsız olsak da genel olarak bir hareket yapılmadığı sürece bu insanların yorumları,bu insanların yazıları,bu kavgacı tutum bize MÜSTAHAK kardeşim...