Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok vodafone da calısmıyorum sen orda calısıon diye söyledim ben samandırada calısıom ev sarıyerde mecburen maslaktan geciom vodafone un ordan 8 de evden cıktım 10.30 işe geldim bide istinyeden cıkarım diye tarabyadan assa kactım uyanıgız ya kendimizce heryer kapalı yollar cökmüş en son Pınar mahallesinden cıktım ama canımdan bezdim.
geçmiş olsun. ben dün akşam kuruçeşme'de konsere gittim. Arabayı oradaki yolları öğrenmek için aldım. orta şiddette yağmur yağıyordu. 4. Leventten kuruçeşme'ye gitmek ne zormuş özellikle ulustan sonra yollar dar, çok karışık bazı yollar park eden araçlar tarafından kapatılmış. bazı yollar yağmur nedeniyle çıkamayan arabalarla dolu. Dönüş daha da kötü oldu daha zor buldum. Otopark da 20 TL dediler. Ben yola parkettim. Zaten konser iptal olmuş bu kadar büyük organizasyonda 2 saattir telefonları açmıyorlar diye sanatçılar dahil herkese ne kadar büyük hata yaptıklarını falan söyledim. Otoparkçılarla ziyaretçiler de tartıştı sonuçta otoparka bırakanlar paralarını geri aldı. Biletler değiştirildi vs iyi tecrübe oldu. Kötü hava şartlarında, bir de böyle dik dar sokaklı her yerde araba parkedilmiş bilmediğim yerlerde araba kullanmak cidden zorladı. iyi ki bir kaza, sürtme vs yaşamadım.