Çok geçmiş olsun cenk ..Ucuz atlatmışşın cana gelmesın mala gelsın..Sonra noldu polıse haber verseydın..!
E5 kara yolunda Y.BOSNA kavsagina tahminen 1km kala orta şeritte 80km hızla ılerlerken sag şeritteki hurda bi tirdan,
tahminen 30cm boyunda C şeklinde bi demir parcasi yere düştü yerden sekip benim ön sag tekerin altina girdi,
direksiyonda koltukda cok sert sarsinti oldu,
duramadım ve arabam sorunsuz ilerliyordu ve umursamadım ve Y.bosna sapagından girdim ufak bi set vardi setten gecerken sag ön tekerim gümleme sesiyle jant asfalt a oturdu,
Tirdan düsen demir parcasi tekerin tabanını 10 cm yarmis ince bir zar takabasi üzerinde oraya kadar gelmisim gelmisim,
ALLAH göstermesin 80km hizla giderken demirin geldiginde ön teker o an patlasaydi ne olurdu?
Bence araba takla atabilirdi.
Konu Orion tarafından (27/05/2010 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.
Çok geçmiş olsun cenk ..Ucuz atlatmışşın cana gelmesın mala gelsın..Sonra noldu polıse haber verseydın..!
I ' m c a p u l i n g . . .
gecmis olsun allah beterinden saklasin.bu tirlar adami cileden cikartiyor zaten umarim bi daha yasanmaz
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
büyük geçmiş olsun..ucuz atlatmışsın..
büyük geçmiş olsun,ucuz atltmışsın,allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun ya gerçekten Allah korumuş...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
allah korumuş gerçekten ercan
80 km ile ön lastiğin gümleseydi sonuçları düşünmek bile ürkütücü
çok geçmiş olsun ama sanada bu ders olsun bundan sonra lastiklerin herhangi birine bir darbe aldığında ilerlemeye devam etmeden gerekli kontrolü yapıp yola devam etmenin ne kadar hayati önem taşıdığını aklından çıkarma
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ilk basda durmadım tir söförüde durmadi arabamda sorunsuz ilerliyordu o yoluna gitti bende Y.bosna sapagina girdim ALLAHTAN E5 DE patlamadi cok büyük sorunlar olabilirdi,yedek tekeri taktik yeni teker siparisi verdim 1 saat önce bügün gelmesini bekliyorum.
Kanuna göre trailer i kapatmaları zorunlu ama genllikle belediye kamyonları açık geziyor.. plakayı aldıysanız şikayet edin bence. geçmiş olsun
Sadaka sadaka sadaka kurban kurban kurban.
Geçmiş olsun
Evet cok sert darbe aldigim halde umursamadan yola devam ettim benim hatam, yolda kalabalıktı tum seritler doluydu 100km ila 70 km hızla araclar devam edıyordu cok daha buyuk sorunlar olabılırdı, sükürler olsunki ALLAH korudu
büyük geçmiş olsun..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
plakayi'da almadim buda benim hatam.
Allah korumuş çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ..
Allah korumuş.Sadaka vermeye devam edin..Gecmiş olsun..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Önce emniyet sonra hareket..Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun arkadaşım..
BY Turbo SPORT 150 HP
Çok büyük geçmiş olsun. Gerçekten Allah korumuş
( Allah c.c. Hepimizi Kazadan ve beladan korusun...Amin )
Artık Fiorinolu
Kardeş, Allah korumuş, çok büyük geçmiş olsun. dediğin gibi verilmiş sadakan varmış. Allah beterinden saklasın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri