biiyorum dışardan gümüldür çarşısının içindedir denize 100 metre karşında üst katı hotel diye hatırlıyorum merkezde
arkadaşlar 27 haziran girişli 3 temmuz çıkışlı olmak üzere 6 gece 7 gün üzerinden
seferihisar gümüldür de aşa clup holiday tatil köyüne rezarvasyon yaptırdım
aranızda mutlaka o tarafa gitmiş arkadaşlar belkide tesisi bilen vardır
yorumlarınızı alabilirmiyim denizi kumsalı nasıldır
ayrıca fırsat bulursak o tarihler arasında izmirli arkadaşlarlada görüşmek isterim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
biiyorum dışardan gümüldür çarşısının içindedir denize 100 metre karşında üst katı hotel diye hatırlıyorum merkezde
Ohhhh sonunda İzmir'e geliyorsunuz ne güzel![]()
ASA HOLIDAY RESORT - Seferihisar | ASA HOLIDAY RESORT Fiyatları | Rezervasyon
denize sıfır olarak söylendi bize ve tatil köyü diye
istersen linkten biraz göz atarmısın aynı yerdenmi bahsediyoruz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gümüldürde mi seferihisar damı gümüldür de var iyi hatırlıyorum siz ona göre söyleyin teyit edeyim
burayı hatırladım tamam burası seferihisara doğru gümüldüür diyince iş karştı iyidir burası ama servis havuz bilmiyorum
deniz nasıldır
bizim forumdaki deniz gibimi yoksa =))))
coşkun bey orası gümüldür diye geçiyor.gümüldür menderes'in ilçesidir.yanlış yazmışlar.otelin sitesinde haritadanda yerine baktım.seferihisar ile kusadası arasında kalan yer gümüldür diye gecer.gümüldürün denizi cok güzeldir onu belirtmek isterim. plajıda öyledir,sırf kumdur.güzel bi tercih ypmışşınız bence.size simdiden iii tatiller.oteli bilmiyrum ama gümüldür çok güzel bi yer.bide gümüldür özdere çukuraltı diye bi yer var orasıda mükemmel vaktiniz olursa orayda gitmenizi öneririm.denizi sırf altın gibi kum.
ya ben aslına bakarsan çok araştırdım ve en güzeli burası olacağı kanaatine vardım
inşallah hata yapmamışımdır
hatta 2 aile gidip 6. gün aradan çıkıp fethiye ölüdeniz kelebekler vadisi ve saklıkenti dolaştıktan sonra istanbula dönmeyi planlıyoruz bakalım hayırlısı artık
yorumlarınız için teşekkürler
sen şimdi bence yol konusunda buraya tahtalı barajnın yanındaki gümüldür yeni yoldan gitcen yani bornova karabaglar gaziemir yani havaalanı yolunu takip etcen ordan menderes tabelalarını görünce gir ordan yol seni barajın oraya getircek devam inişli çıkışlı gümüldüre inince sağdan devam etcen birine sor bilirler taksici esnafa
coşkun başın sağolsun bilader cenazen varmış,buyüzden ank. buluşmasına gelememişsin.senide görmeyi çok istiyorduk,ama seferihisara gelince bol bol görüşeceğiz inşallah.balık,et,tavuk,sen karar ver biz mangalı hazırlıyoruz usta,seferihisar bakir temiz tam kafa dinlenicek bir yer için rahat olsun....
evet çoskun abi geldiğinde hazırım de mangala ayarı verelim murat abimin dediği gibi ekipi toplar geliriz ansızınn valla![]()
coşkun hayırlısıyla gel,gelirken haberimiz olsun biz kuzuyu keselim....
Ya adam tatile geliyor siz baskından bahsediyorsunuz.![]()
Sen müsait zamanını söyle Coşkun biz geliriz.![]()
tamam baskın yokeller havaya sen gel abi kazasız belasız biz yolu keseriz
![]()
tamam süt kuzu olsun ama
Yazın izin günlerimde özdere 14 evler mevkiinde yazlık var genelde orada oluyorum abi sende geldiğinde inşallah karşılaşırız hem tanışmış oluruz hemde iki tavla atarız![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri