Coşkun abi hoşgelirsin sefalar getirirsin. Fethiye ölüdeniz kelebekler vadisi şimdiden millet denize girmeye başladı... ama Saklıkent için biraz erken abi 2 gün önce müşteri götürdük Turist tutturdu beraber gircez diye yazın 45 derece sıcağında bile 5-10 derece olan su şimdi çok daha soğuk valla çocuğum olmuycak diye tırstımGelirsen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız abicim şimdiden hayırlı yolculuklar...
Coşkun abi orda ekmeksiz plajı var on numara bı yer ormanın ıcınde
Walla harıka bı yer memnun kalırsın ızmırede yakın kusadasına özdereye urlaya çeşmeye hertürlü aga
Hmm ayrıca tolga denizler hep güzeldir....!
I ' m c a p u l i n g . . .
Coşkun Abi, oraya 1 km uzaklıkta yazlık var, 20 senedir ordayız, Doğanbey-Payamlı diye geçer mevkiisi, deniz özellikle karadan estiğinde harikadır, çarşaf gibi olur, hemen derinleşir, temizdir. Ve o sahil 4-5 km kesilmeden devam ediyor, o kadar uzun bir sahil şeridi var yani. Eskiden adı Turban diye geçen bir tatil merkeziydi, özellikle Fransızların akınına uğrardı, şimdi profil biraz Rusya'ya kaymış olabilir![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
maaşallah bütün izmir orada galiba
yaw siz bana tatilde yaptırmazsınız
ben korkmaya başladım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri