Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah kalanlara sağlık sıhhat nasip etsin.
başın saolsun kardeşim,toprağı bol mekanı cennet olsun
Coskun abı basın sagolsun kaybedılen genc veya cok yaslıda olsada hıcbırsey farketmıyor sadece sevdıgın ınsanı kaybetmıs oluyorsun gerıde kalan sadece guzel anılar zor abı cıdden cok zor basın sagolsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Abi başın sağolsun hiç haberimiz olmadı vallahi yoksa biliyorsun telefon üstüne telefon açardım yani çok üzüldüm gerçekten başın sağolsun Allah sabır ihsan eğlesin abi
Coşkun başın sağolsun ALLAH rahmet eylesın topragı bol olsun. O lanet olası bağırsak kanserı yuzunden Annemı kaybettım belkıde senı en ıyı anlayacaklardan bırı olarak sıze sabır dılemekten baska bır carem yok![]()
basınız sagolsun, mekan ı cennet olsun...
abi başın saolsun rabbim mekanın cennet eylesin kalanlarada sabır ihsan etsin
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
coşkunum başın sağolsun
şimdi okudum çok üzüldüm
Allah kalanlara sağlık versin
Rabbim babaanneni yattığı yerde dinlendirsin günahlarını affetsin nur içinde yatırsın kardeşim.
abicim başın sagolsun. mekanı cennet olsun. allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin
obsessed the red
Başınız sağolsun ..
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun saygıdeğer arkadaşım. Selam ve dua ile.
Başınız sağ olsun Çoşkun abi,
Allah sabır versin. :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
abi başınız sağolsun Allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eylesin Coşkun bey.
Başınız saolsun Allah rahmet etsin Coşkun Abi.
çok yakın bir zamanda babannesini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum abi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun
Allah geri kalanlara sağlık nasip etsin
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin..
Başınız sağ olsun,mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun abi Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun kardeşim...Allah rahmet eylesin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri