Sercan harikasın
I ' m c a p u l i n g . . .
valla annem vişne kaynatır yada çilek...soğuk soğuk süper oluyor...
Böceği kasti niye kullansınlar yaKullandıkları kafein içeren bitkiyi toplarken bitkinin içindeki böceklerde araya karışıyomuş, diye yüzeysel bi şekilde duydum bilmiyorum ne kadar doğru..Boğa kanı ne alaka napacaklar kullanıp, komik
mideyi deldiren arkadasım cok, tabiki içmemekte fayda var
![]()
Konu GünahsizSeytan tarafından (04/05/2010 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
whalla ben koreye de gittim orada yediklerini görseniz bu böcek melek kalır yanında yemişim böceğini ya adamlar köpek bile yiyor. çekirgeleri cips niyetine götürüyorlar tuzlu yaglı kavuruyorlar falan öğğğk![]()
Abi ne diyosun sen bılıyorum neler yedıklerını orda bi dönerci olsa ne para kazanır beee
I ' m c a p u l i n g . . .
Oo acalım hemen oraya bi dönerci Deniz abicekirge döneri , salyangoz cevirme , at döneri , domuz şiş ...
![]()
işe biraz türk zekası katınca zincirler acarız haha
abi bu gerçekse yandıkbırakmak gerekiyor şu tatlı illeti
![]()
azalttım ben arkadaşlar.
bundan 2 - 2.5 sene önce 70 kiloyu geçmezdim.
sonra bir kaç sıkıntı oldu. okulunda uygunluğundan dolayı geceleri sabaha kadar programlama yapıyordm ve her gece 2.5 lt kola içiyordum. zaten günün 7 - 8 saatini bilgisayar başında proje ile geçirince, resmen bağımlısı olmuştum
6 7 ay içinde içinde toplam 20 kg aldım. şu anda kola içmiyorum. 40 yılda bir arada (sanki rakı içer gibi) arkadaş ortamı falan olursa içerim
sağlığı falan geçtim, dış görünüşünüzü seviyorsanız bırakın abicim bunu.
tadıda güzel namuzsuzun..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri