ilk tık benden hayırlı olsun güzel bebekmiş![]()
arkadaşlar bu linlkte bulunan yarışmada yeğenim yarışıyor ESİLA AS her 5 dakikada bir oy kullanılabiliyoruz yardımlarınızı bekliyorum Herkese şimdiden teşekkurlerKod:https://akillibebek.com/index.php?option=com_hotornot2&Itemid=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=220
ilk tık benden hayırlı olsun güzel bebekmiş![]()
Bir oy da benden
Bi oyda benden...
bir oy da benden...
maşallah abi çok şeker
bir oy da benden
tatlı bebişe bir oyda ben yolladım
hayırlısı olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bir oyda benden![]()
Hayırlı olsun... Yüce Rabbim nazarlardan korusun... 2 oyda benden.....( Kardeşim ve ben)
akşama kadar pc başındayım paso atarım 5 dakikadailki gitti
![]()
1253 puanla 4.yuz![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Yane biçim siteyiz gençler asılın klavyelere mause lara hadi bu şirin kardeşimizi birinci yapalım günde herkesten 5 tık bekliyorum not: konu sahibiyle akrabalığım falan yoktursadece ufaklığı sevdim bende de var 3 tane yeğen şirine
![]()
herkese cok tesekkur oyalamaya dewam arkadaslar.
Suan 1515 olmus bende butun gun pc basındayım sık kullanılanlara ekledım ESILA AS bebeği artık sıtenın cekecegı var benden 1 satte 12 oy demek oluyor arkadaslar bı dakıka ya her 5 dk ne beklıyecem yaa her oydan sonra modemı acıp kapatır ısem ttnet dhcp den farklı ip alırım her acıp kapamada değisen ip sayesinde yarısmanın web sıtesı sureklı farklı ip den oy geldiğini düşüneceğinden 1 oy bi modem ac kapa yapa yapa 708 oy cok kısa bır surede oylanır boylece 1 .sıraya gecer esıla bebek ılk oy gıttı 2 dk once
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
+50 oyda benden bugun aksama kadar tık tık yegenimize![]()
Hadi arkadaşlar 1797 ile 3 ncü sıradayız.....
Dun aksam 30 oyda benden aldı 15 dk ıcınde bugun fılım ındırıyorum bu hızla degılım anlayacagınız 5dk 1 oya dustum 30 dk sonra atarım 5 dk 1 oy aksam 10dan sonra her 2 dk bı 1 olur
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Maşallah Allah nazardan korusun.. Benden de oy aldı![]()
valla supersınız arkadaslar modem fıkrı de supermış teşekkurler hepınıze bu azımle bırıncı bız oluruz gıbıme gelıyor![]()
bir oyda benden
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri