arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim
bu yazılanları okumak insanı çok duygulandırıyor gerçekten
benim için önemli olan birilerine yardım etmek bunu yaparkende boş boş zaman geçirmektense
forum sayesinde yeni arkadaşlar edinmek dostluklar kurmak
ne mutlu banaki sizin gibi arkadaş ve dostlarım var
hepiniz harika insanlarsınız
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bende yazının başında taziye mesajı nedir diyorum heheçoşkun bu kadar seviliyorsun iyi güzel de yağ çekenleri nasıl ayırt ediyorsun? Hani bana da iş yerinde patrona yaranmak isteyenler geliyor bazen tabii o kadar da enayi değiliz kişi kendini belli eder zaten. Güzel duygularınızı paylaşıyorum aynen devam çoşkunum. :=)
çoskun bey vaktiniz olursa 16 mayıs Eskişehir buluşmasına bekleriz. tanışmak isteriz.... sizi eskişehirde misafir etmekten onur duyarız....
... hadi hadi...
şu bonservis işini bi konuşalım hangi dergiden ne teklif geliyor...hatta diğer marka otomobil forumlarına bile transferini ele alabiliriz...sen artık bir markasın COŞKUN GP...
profesyonel mi olacan amatör mü ? ben amatörlükten yanayım...
amatör ruh bir başkadır...insanidir...yardımseverdir...parayla pulla ölçemezsin...
![]()
COŞKUN ABI ALIRIM ANAHTARINI Bİ YERE GİDEMEZSİN...
Ceza delisi olursun aldıgın parayı cezalara yatırırsın ....
Seviyoruz seni..Ben bi başka severim seni...
I ' m c a p u l i n g . . .
Öncelikle allah rahmet eylesin ne zman nasıl oldu
Adamın bir yere gittiği yok, yapamazki öle bişi bu kadar güzel bir ortamı bırakıp kim gider![]()
YAPMAYIN ARKADAŞLAR
hiç biryere gitmeye niyetim yok
zaten öyle bir teklif felanda yok öyle bir misyonumda yok
benim başımda 35 tane araba ve şöför var onlar bana yeter
arada sırada sizede yardımım dokunuyorsa benden mutlusu yok
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri