Merhaba arkadaşlar.dün babami izmir otogar yolunda yüklü bir tir arkadan yaklasik yarim kilometre sürüklemiş.şoför uyukluyormus ve arkadan süratli bir şekilde gelmiş.arabayi bayag zorlamiş babam gaza basmasam altina almiştir diyor.en son arkadan vura vura bir benzin istasyonunda bosluga girmiş takla atmaktan son anda kurtuldum diyor.araba perte çikti allaha şükür babamda birşey yok.allah korudu gerçekten.lütfen trafikte dikkatli olalim.trafikte verdiğimiz kayip terörden daha fazla ve terör kadar ciddi bir olay.herkes dikkatli olsun lütfen.
saygilar.
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Öncelikle büyük geçmiş olsun
Babanıza birşey olmaması en sevindirici durum gerçekten
Umarım birdaha yaşamazsanız böyle bir olay
Büyük geçmiş olsun.Bu şekilde insan hayatını nasıl tehlikeye atarlar ya.
çok büyük geçmiş olsun bunada şükür denmesi gerek ama göz göre görede böyle şeyler olunca insan kızıyor.uykun varsa çek yat,insan hayatından değerlimi 1 saat geç git gidecegin yere.
Çok büyük geçmiş olsun, ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici.
Benim de en büyük korkum büyük kaza yapmak, özellikle eşim ve çocuğum varken, onlar araçta iken azami dikkat ediyorum ama sen ne kadar dikkat edersen et trafik bu, karşı şeritten biri takla atıp senin üzerine düşebiliyor. Sadece kendin değil, trafikte herkesin dikkat etmesi gerekiyor.
Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Yeni bir sadaka vermeyi ihmal etmeyin
sağolun arkadaşlar allah razı olsun.
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
rabbim birdaha kaza yaşatmasın geçmiş olsun
Cana gelmemiş mala gelmiş,çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim...
Buyuk bır kaza atlatmıssınız babanın tecrubesıyle allahtan daha hafıf atlatmıssınız..
Dün sabuncubeli rampasındada otobus devrılmıstı....
I ' m c a p u l i n g . . .
Büyük geçmiş olsun,mevlam daha beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun. Beterin beteri var. Cana birşey gelmemesi sevindirici.
çok geçmiş olsun. bence de bi kurban falan kesin, allah korumuş.
www.antflame.com
çok geçmiş olsun
babanıza bir şey olmaması sevindirici yanı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok geçmiş olsun Onur. Allah bir daha böyle kötü bir durum yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun. Babanıza birşey olmaması olayın sevindirici yanı
gecmis olsun
geçmiş olsun allah başka acı vermesin araba gider geri gelir ama baba giderse gelmez. allah yüzüne bakmış bi kan akıt bence vardır bundada bir hayır.
çok geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin
Araba her zaman alınır, allah kaza bela vermesin. Büyük geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri