Toplumsal statüyü kullanarak ben senin üstünüm gibi emribüyük mokyedibaşı insanların çalışma ahengini bozmalarından dolayı birçok işçi çıkardım bu konuda çok iyi ajanımdır.
Patron her daim güvenmiştir iyi gözlem uyarı ve istisnasız işten men bazılarına ihbar ve kıdem ödedik bazılarına ise hiçbirşey ödemedik. Kaba kuvvet kullananlar her haklarını kaybediyorlar daha doğrusu insanların işe alınmadan önce psikolojik teste tabii tutulmalarının taraftarıyım.

Çalışmak prensiplerine ihanet edeler ve az iş yapayım çok para kazanayım zihniyetine sahip olanları yaşadığım 38 yıl boyunca her yerde her köşe başında gördüm oysa ki Atatürk bize bu ülkeyi bırakırken o zamanki nesil çok daha bilinçliydi çok daha özveriliydi.

İşte biz daha kendi aracımızı üretemezken büyük bir savaştan yenilerek çıkan Almanların dünyanın en ileri ülkesi otomotiv sektörünün lideri olmalarını yadırgamamak lazım. Toplum ahengini bozan onları kendi düşüncelerine sevketmeye çalışan ve iş yapmak yerine laf yapan kişilerin şirketlerde biri birlerinin tanıdığı ile torpille işe başlayanların başına idealist bir yönetici gelince de ne yapacağını bilemeden pot kırarak yada saldırgan tavırlar edinerek kendini işten attıranları da çok gördüm.
Allah herkese akıl fikir ihsan etsin insanlar birlikteliklerini bozmasınlar. Ne yazık ki yaşasın kötülük sloganı herkesin içine işlemiş (yani benim çıkarım kötü bile olsa senin iyi çıkarının önüne geçmeli prensibi) İnsanlar sevmedikleri kişilerin yükselmesini engellemek için her türlü yılan hikayesini işyerlerinde kullanırlar bir nevi kulis yaparlar bunu sadece en iyi şekilde siyasiler kullanıyorlar onlar da ülkenin başına geçip milyonlarca insanın kaderini iyi yada kötü etkiliyorlar.

Yukarıda çeşit çeşit tanım var ve ben hepsine gönülden katılıyorum teşekkürler arkadaşım.