sadece ana sayfada gorunen, galeriye eklenmesini istediginiz resimleri buradan bildirebilirsiniz,
mart 2010 a kadar yaptigimiz bulusmalarin resimlerinden kalitesi iyi olanlari koymaya calistim.
varsa eklenmesini istediginiz resimleri buradan belirtebilirsiniz.
tesekkurler
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
erdı süper olmus gırıs sayfasında dusunmen tesekkurler
Server değişince hemengüzel olmuş güzel site eski günlerine dönmeye başladı
![]()
femoli senin cok ozel fotolarin var da koymayacagim![]()
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ule terbiyesiz duyanda bişi zannedecekne fotosuymuş o koyamayacak kadar özelden yollada görelim bakalım
![]()
eline sağlık erdi.
Bende Otomobil dergisinde çıkan 2008 the house cafe ortaköy bir de speed city resimleri olcaktı ankaraya gidince evi bi karıştırayım![]()
ellerine sağlık erdi
anasayfamız harika olmuş
bende de femolinin bir resmi var onuda eklersen çok memnun olurum ama
üye sayımız düşermi sence =)))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çok şık olmuş...
www.antflame.com
Çok güzel olmuş Erdi, ellerine sağlık![]()
istanbul via port buluşmasının resimleri mevcut forumda anasayfaya ekleyebiliriz mesala
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
HA HA
BLÖFMÜŞ
sen öyle san
ule eklersek forum patlar bak haberin olsun
ivedikli seni
Dün dikkat ettim bende Akıllıca güzel olmus emegine saglık...
I ' m c a p u l i n g . . .
elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş ama benim bozkurt abinin dizinin üstünde çekilmiş bi foto varüye kaybı yaşamayın
![]()
Erdi ellerine emeklerine sağlık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri