Bu ve buna benzer olaylar hep benim çevremdeki insanların başına geldi her seferin de uyaran ben oldum sahte bunlar dikkat et diye.

bir arkadaşımıza +353 lü bir numaradan 7-8 kere çağrı geldi oda benim yanıma geldi ya bi yurt dışı bana çağrı atıyor neresidir diye numaraya baktım aman sakın geri dönme dolandırıcı bunlar dedim. Bizim arkadaş akıllanmadı bir kadınla konuştu kadın bundan para istemiş

Bir abimize ansızın bir numara geliyor arkada polis telsiz sesleri " biz polisiz. hakkında şikayet var falanca milletvekilinin karısına ahlaksız mesajlar yollamışsın " tabi abi feryatlarda. sonra diyor ki sözüm ona polis hattına birileri girmiş şimdi biz iz sürüyoruz sen kredi kartıyla en son nerde işlem yaptın. - falanca benzinlikte.
Tmm git o benzinliğe 20 tane 100lük kontr al. Bizm abi telefon elinde direk savcılığa.Ordaki polis memuruna numarayı veriyor ikisi baya bi kapışmış telde.

Vel hasıl kelam. Böyle dolandırıcılık işlerin de herşeyi anlarım da ASKERİ-POLİSİ bu işe alet edip onların kutsal mesleklerine gölge düşürüyorlar ya en çokda canımı o sıkıyor...