coşkun abi süpersin.2,5 aydır daha taze punto kullanıcısıyım ama forumda 2 ay arabasız dolaştım araba olmadan bile bağımlılık yapıyor allah puntolarımıza kaza bela vermesin inşallah![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
abi izmirde birlik beraberlik yanlız![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bu fiat araçları gerçekten bağımlılık yapıyor her seferinde şikayet ediyorum ama aracımı değiştirdiğimde yine fiat alıyorum (3.Fiat aracım )
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
nedense benimde öyle ama bu kez son gp den sonra fıat macerası bitiyor.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
benimde kaza veya başka bir sıkıntı olmazsa uzun süreli bir birlikteliğim olacak gp mla ):
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bazen sinirimi bozuyor özellikle bakım ya da tamir olması gereken durumlar olduğunda. sövüyorum arabaya. eve geliyorum park ediyorum. apartmandan çıkarkan göz ucuyla kesiyorum arabayı. sonra ulan şunun duruşuna bak be. bu sınıfta hangi araba bu kadar karakterli duruyor diye içimden geçiriyorum sonra bütün sinirim gidiyor. eve çıkınca camdan bir daha bakıyorum güzel ulan bu araba deyip keyfime bakıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri