Ehehehhaklısın Hakan abi.
Henüz yanıma bir Co-Pilotbulamadım...Ama tabi eşimiz dostumuz arkadaşlarıımız sağ olsun. bir pazar mersin buluşması düzenlense de tanışılıp kaynaşılsa süper olacak ama havaların ısınmasını bekliyorlar sanırım
![]()
Ehehehhaklısın Hakan abi.
Henüz yanıma bir Co-Pilotbulamadım...Ama tabi eşimiz dostumuz arkadaşlarıımız sağ olsun. bir pazar mersin buluşması düzenlense de tanışılıp kaynaşılsa süper olacak ama havaların ısınmasını bekliyorlar sanırım
![]()
Artık Fiorinolu
Ben baktım madem eve götüremiyorum, evi ona götürdüm. Salonun orta yerine park ediyorum.Şaka . Ama tini aldım. Evde ona bakıyorum bol bol .
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Gerçekten ya puntoyu kullanmak okadar zevkli okadar zevkli ki çok arabam oldu ama punto kadar zevkle kullandığım olmadı... Aşığım puntişime...
Büyük birader sıfır Huyndai İ10 aldı, aracıma bindikten sonra aldığına pişman oldu.Küçük biraderin focusu var.Aracıma bindikten sonra Evo yu ikinci araç olarak düşünür oldu.Bende bir iki kez bindim ve almaya karar verdim.Açıkçası binen gerçekten uyuşturucuyu yiyor.
Bu tutku bambaşka birşey. Haftasonu en çok özlediğim arabam oldu. 3 gün ayrı kalmak zor geldi. Havaalanında uzaktan park halinde gördüğümde gözlerim ışıldadı resmen![]()
buda bir uyuşturucu hikayesidir
"aldığım iki arabadan da kazık yemiştim, o güne kadar aklımın ucundan geçmemişti Fiat. Dua ettim yola çıkarken. gidiyoruz yoldayız, bir an dedim babama girsene Fiat'a.
içeriye girdik eşimle ben önde. girişte gözümüze ilk o çarptı ama bakıp geçtik, dolaştık.
tam çıkıyoruz, aynı anda bidaha arkaya baktık ve Puntoya doğru gittik, koltuğa oturdum, eşimde yanımda. budur dedik ve aldık o gün. "
o gün bugündür hastayım Puntoma. sadece ben değil tabi![]()
Allah puntolarımıza zeval vermesin![]()
lastiklerinizi keserim ha![]()
![]()
![]()
Niye Adem ne oldu da böyle bir girişime giriştin![]()
Benim lastiklere dokunma. Punto'ya kıyamam ancak sana ne olur bilemem![]()
![]()
Özelliklede her uzun yolda eşimle pazarlığa başlarız (kavgaya kadar varır iş) sen çok kullandın ben az kullandım ...kayıkçı işi ...
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri