Yav ben de bizim Yıldıray zannettim korktum ya...
İZMİR'in Çankaya Semti'ndeki bir sinema salonunda film izlerken attıkları bira şisesiyle 34 yaşındaki Yıldıray Yıldırım'ın yaralanmasına neden olan şehir magandaları kaçtı.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında 1379 Sokak'taki Karaca Sineması'nda meydana geldi. ‘300 Spartalı’ filminin gösterildiği bir numaralı salona gelen kimliği belirsiz 6 kişiden biri, ışıkların söndüğü sırada elindeki bira şişesini ön koltuklara doğru fırlattı. Şişenin başına isabet ettiği izleyicilerden Yıldıray Yıldırım kanlar içinde kalırken, salonda kargaşa yaşandı. Şehir magandaları, çıkan kargaşadan yararlanıp salondan kaçarken, sinemanın girişindeki kapının camını da tekme atıp kırdıktan sonra izlerini kaybettirdi. Yakınları tarafından Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, tedavisinin ardından taburcu edildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, eşkalleri belirlenen zanlıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Not: Yıldıray abi bu sen diilsin inş. :confused:
Konu AWD tarafından (23/03/2007 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
Demon Driver|Damien|
Yav ben de bizim Yıldıray zannettim korktum ya...
Aman diyeyim!!! Yıldıray, iyi misin abicim???
allah korusun yaw inşallah isim benzerliğidir.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Yıldıray Yıldırım isme dikkat edersen anlarsın![]()
Demon Driver|Damien|
allah allah yoktur umarım bir şey a ulaşacak kimse yokmu
mesajı düzelttim. dikkatli okumamışım. yıldıray abi istanbulda değilmi zaten?
Bikaç gündür ses seda yok.Değildir inşallah...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hiç dikkat etmiyoruzki okuduğumuza birden endişeye kapıldım bende ne biliyim
yıldıray abinin profilinde 32 yaşında yazıyor.
Konu SANtO tarafından (23/03/2007 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.
aman arkadaşlar ağzınızı hayıra açın telefonunu bilen yokmu yaw bir tel ediverin rahatlıyak
Geçmiş olsun her kim ise...
oooo bunlar neki güzel izmir kıroların eline geçti geçmiş olsun arkadaşa
Arkdaşlar meraklanacak bişi yok, Yıldıray İstanbul'da zaten, eşiyle görüştüm biraz önce sadece bir isim benzerliği, rahat olun yani![]()
Hülya Çorakçı Ertan
:icon_surprised: tasadüfe bak ya!
Ohhh bee!..
Sağol Hülya![]()
bu adı geçen sinema hiltonun orda bizim dersanenin sokağında aslında alsancak yani durum vahim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri