benim bilgisayarda yüklüydü cezalar ve maddeleri
ama 1 sene önceki demek zamdan sonra 265 tl olmuş
Sormayın ya Geçen günde mersinde tam kavşağa girdik ki kullanımım çok sakindir emniyet kemerim takılıdır. sinyalimi yaktım köşede 3 ayrı noktada trafik polisi vardı. karşımdaki polisler benim arabaya baktı sonra ellerindeki kağıda bişiler yazdı sanırım plakamı yazdılar. yarın bir gün bana da uyduruktan bir ceza gelirse diye düşünüyorum.
Artık Fiorinolu
benim bilgisayarda yüklüydü cezalar ve maddeleri
ama 1 sene önceki demek zamdan sonra 265 tl olmuş
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş olsun İbrahim. 265 TL ceza vermek yerine sürücü kursundan ders almak mantıklı. İyi oldu öğrendiğim brnde bir arkadaşıma yardımcı olacaktım. Vazgeçtim şu an itibariyle![]()
![]()
Sürücü kursu aracı olmadığı taktirde araç umuma açık bir alanda hareket halindeyse ve sürücünün ehliyeti de yoksa ceza yazabilirler pazar alanı vs farketmiyor...
Zira bundan 4 yıl önce İstanbul yolunda arkadaşlarla çevirmeye yakalandık alkolde vardı , çevirmeyi görünce araçtan indik , benzin bitti diye arabayı benzinliğe kadar ittik ''hooppp nereye gidiyosunuz'' demediler , utanmasak yardım isteyecektik yanibenzin alır gibi yapıp kaybolduk
![]()
Sanırım örnek surucu dıye yazmıslar sözu dogru galiba...
Bora super bır teknık arkadasları uyarmam lazım bu konuda...Saol
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri