ben okumayı başardım walla![]()
allah analı babalı büyütsün![]()
ben okumayı başardım walla![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Allah analı babalı büyütsün.. bide kısa mesaj çekeyim ben
allah analı babalı büyütsun inşallah ailesıne annesıne babasına hayırlı bır evlat olur.
<TABLE class=tborder id=post48359 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt2 width=175>
<!-- designed by erdiyiLmaz -->
mehmet kardeşim allah analı babalı büyütsün inan dünyanın en güzel varlığı
</TD><TD class=alt1 id=td_post_48359><!-- message -->:flag: :band: :rockband: :super: :heyo: :santa2: :birthday: :birthday: :birthday:
</TD></TR></TBODY></TABLE>
allah analı babalı büyütsün...
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Tebrik ederim,gözün aydın kardeşim...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
***GFB***
Allah analı, babalı büyütsün, sağlıklı bir şekilde, hayırlı bir evlat olur inşaallah...
Allah analı babalı büyütsün
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Analı babalı büyür inşallah.
Tebrik Ederim Mehmet. Allah analı babalı büyütsün.
Tebrikler
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
HASANKEYF\'E SADAKAT
Bu sşteden girin ve hasankayfn gtmesine engel olalım
(https://www.hasankeyfesadakat.com/)
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
tebrikler Mehmet Allah analı babalı büyütsün![]()
tebrik ederim.
allah analı babalı büyütsün.
photoshop soranlar oluyor.....
Allah analı babalı büyütsün Mehmet ağbi.Sağlıklı ve uzun bir ömür sürer inşallah.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Müsaadenizle bir DSİ mensubu olarak biraz açıklayayım konuyu.
Hasankeyfin asıl görülmeye değer kısımları olan mağaralar ve yerleşim birimleri proje hayata geçtiğinde su altında kalmayacak. Su altında kalacak olan sadece Osmanlı zamanından kalan bir türbe ,bir hamam ve bir de çok az bir kısmı ayakta kalabilmiş olan köprü ayaklarıdır. Bu yapılar da kendisini oluşturan taşların numaralandırılıp taşınması ile kurtulacaklardır. Tarihin yok olması vs. gibi bir durum söz konusu değil. Tam aksine, oluşacak baraj gölü ile doğal güzellik daha da artacak ve bölgeye daha fazla turist gelecek. Hem de jeopolitik önemi büyük olan bölgede tarım ve dolayıı ile ekonomi canlanacak ve üretilen elektrikle daha az dışarıya bağımlı ve çevreyi hiçbir şekilde kirletmeyen bir kaynağa kavuşmuş olunacak. Bu açıdan bakmak lazım olaya. Bölge halkı bu projeye çok dua edecek ileride. refah seviyesi çok artacak çünkü.
Bilgi Için Teşekkürler.
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri