burası türkiye hatırlarmısın bilmemm benim arabama hırsız girmişti yaa o mevzu hırsız beni mahkemeye vermişti.
burası türkiye hatırlarmısın bilmemm benim arabama hırsız girmişti yaa o mevzu hırsız beni mahkemeye vermişti.
Sormayın ya. İzlerken kanım dondu. Arkada çocuklar falan da var. Düşünsenize abi öğretmen bu eleman. Kime teslim edelim çoluğu çocuğu. Ya arkadakilerden birine de gelse, Öldü işte çocuğun. Neden bi tane gerizekalı adam yüzünden. Hay allahım n'olcak bu memlketin hali..
Sıfatı ogrettmen olması onun halka faydalı bır ınsan oldugunu gostermıyor malesef
ogretmenlık ıcın gereklı olan psıkolojık egıtım ve testler ulkemızde henuz oturmus degıl...
Adam zaten psikolojik tedavi görmüş daha önceden onu tekrar aktif görev veren MEB yetkililerini de bulmak gerek bence...
Bu şeref yoksunu,emekli olup tekrar göreve dönen bir katil...
Daha önce psikolojik tedavi görmüş olması sebebi ile belki cezai ehliyeti bile olmadığına karar verilecek,fakat bu adi herif öğretmenlik yapabiliyor...
Burası Türkiye dedirtecek cinsden olaylar iyiden iyiye artmaya başladı...
İnsanlarımız artık çıldırmaya başladı, örnekleri gün geçtikçe artıyor maalesef...
Güzel olmuş gerçekten, Che Gp:D:D:D
ya bende ilk gördüğümde che zannetim walla :) ayrıca niye öyle üzgünsün
yoo üzgün deilim ..öle oldu nedense ama gp süper çıktı..
bknz..boran tolga,bora,arda :D
Bu ne böylee zeynep ya
Direk aklıma kan vahşet geldi valla.
GP'in daha güzel şeyler çağrıştırması lazım bence..
yaa aşk olsun ne alaka ..benim hiç aklıma kan vahşet gelmedi şahsen..sonuçta farklı bişi ölesine çekmiştim paylaşmak istedim ;););)
Fena sayılmaz. eline sağlık..
çok kırmızı :p göz yoruyo biraz :ssss:
Sanırım enişte olamaz ;)
yok yaav belki müşteridir he heeeee....:D
sanatsal fotoğraf çalışmam üzerinde çeşitli geyikler dönmeye başladığını hissediyorum :D:D:D konun geyik bölümüne taşınmasını rica ediyorum....:dans:
geyik bölümüne yoğun istek üzerine taşındı:D
saooooooOOOLL :pray: :D
ne yani sanatsal geyik olamaz mı ?
:D
olur tabi bende o yüzden geyik bölümüne taşınmasını istedim.bi sanatçı her türlü geyik eleştiriye açık olmalıdır :D:D:D
:flag: birilerine lazım olabilir diye yolluyorum ;):D
kırmızıyı çok seviyosun galiba
daha büyük boyutta yok mu anlaşılmıyor
Ben de okuyamadım doğrusu
yaa yok shopar sana mail atiimde sen yolla;)olur mu
bilen var mıııı :confused:
Evet Arkadaşlaaar!!!
Mehmet arkadaşımızın bu sabah 6-7 suları 3 kilo 600gr civarı..nurtopu gibi bir kızı olmuuuş!!!!
:bigdance2: :bigdance2: :bigdance2:
Normal doğum olmuş ve hiçbir sorun yaşanmamış Allahtan :):):)
1 saate kadar taburcu ediliyorlarmış!!!
ehehe..ne güzel... FRİENDS :band: :band:
Çok güzel bir haber
Allah analı babalı büyütsün
Waaaay, harika haber!.. :claps: :bigdance2: :band: FRİENDS
:flag: :band: :rockband: :super: :heyo: :santa2: :birthday: :birthday: :birthday: yaaa süpeeer yaaa...Allah analı babalı büyütsün.baht güzel olsun bebeğin.. ben rüyamda görmüştüm zaten femoliyede dedim hatta..süpeer yaaaa...çok güzel habeeeer..darısı olmayanların başına;)
Tebrik Ederim. İsmi ne olacaktı en son?
hayirli ugurlu olsun...
valla femoli benim iş yerine geldi geçen hafta ben dedim ..istediğini koyabilirsin söz verdin die zeynep koymak zorunda deilsin dedim.:)..sen istediğini kara ver dediim..tabii anlına bi silah dayamıştım bunları söylerken :D altı çizili alan tamamen şakadır diğerleri gerçek ;)
yaa bebeğin fotolarını gönderir mi acaba :( çok merak ettim :)
Mehmet kardeşim hayırlı uğurlu olsun.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
Allah analı babalı buyutsun...
huzurlu mutlu bır omur dılıyorum kucuk femolıye :D
yaa bebek kız..annesinin ismi neyse onu söylemeniz lazım;)