Dubaili zenginlerin sitesi olabilir...
mesela ÖzDubai sitesi :D:D:D:D:D
etraftaki büyükçe ada dalgakıran olarak doldurulmuş sanırsam, içindeki diğer küçük adacıklar da sahiplerini bekliyor olabilir :D:D:D
e tabi fatoş değilse :D
Dubaili zenginlerin sitesi olabilir...
mesela ÖzDubai sitesi :D:D:D:D:D
etraftaki büyükçe ada dalgakıran olarak doldurulmuş sanırsam, içindeki diğer küçük adacıklar da sahiplerini bekliyor olabilir :D:D:D
e tabi fatoş değilse :D
yaa bu ağaçlar bu ev t gibi..ti bile yakarrr amaaaan...
bence bu kesinlikle bir t evin etrafında bir tek insan bile yok
Bu tsede adamlar koskoca Palm Jumeirah ı yaptılar bitirdiler yavv...
https://img59.imageshack.us/img59/22...umeirahmv3.jpg
çok özür diliyorum..ama ohaa dicem hatta yuhara..bu ne güzellik yaa..adamlarda petrol kalmadı turizime yatırım yapıolar..valla bravo
çoook ilginç
Petrol tükendikten sonrada bacasız sanayi Turizm ile yollarına devam edecekler.
Para olduktan sonra devammm...
Dünyanın sekizinci harikası diye anılan Palmiye Adası, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai sahillerinde inşa ediliyor. Palmiye Adası’nda halen inşaatı devam eden ‘The Palm Jumeirah Shoreline Apartments’ adı verilen konut projesi . Jumeirah Bölgesi’nde denizin doldurulması ile yapay olarak hazırlanan palmiye biçimindeki dev yerleşim merkezinin büyük bölümü tamamlandı. Beş kilometre uzunluğunda gövdesi, 17 kolu ve 12 km uzunluğunda yarım ay biçimli bir dalgakıran barındıran Palmiye Adası, 30 km. uzaklıktaki yine palmiye biçiminde yapılan ikizi Jebel Ali ile birlikte toplam 100 lüks otele de ev sahipliği yapacak.
Palmiye ağacı görüntüsü veren palm jumeirah adasının yaprak şeklinde 17 yarımadası bulunuyor.Her bir yaprağın üzerine iki sıra halinde süper lüks evler yer alıyor.Palm jumeirah’ın yapraklarında 1400 villa ve ağacın ana gövdesinde de 2500 dairenin yer aldığı 20 apartman var.İnşaatın maliyeti 14 milyar doları buluyor. Bizim paramızla 20.5 katrilyon.Palm jumeirah’ın inşaatında 14 bin işçi geceli gündüzlü çalışıyor.
2006 Ağustos ayında yazılmış bir makaleden alıntı yaptım fakat,Kasım ayında ilk ev sahiplerinin taşınacağı söyleniyordu...
EKLEME: https://www.pbase.com/bmcmorrow/dxbpalms Palmiye adasından fotoların bulunduğu link
yaaa böle gözlerim pörtledi okurken..tebrik ederim ya süper bu adamlar..paralarıda var akıllarıda..hammadde zaten var..kıskanmamak elde deil.benim ülkemde olsada keşke ben gidemesem..100 lüks otel 100 yaa 100..
kızmak yok başına koydum:ok:
yorumsuz .... ( bööööööööö :icon_smile_dead: :icon_smile_sleepy: )
ııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y
midem kalktı kesinlikle çin mutfağı bana göre değil
yaaa bencede..napıo bu adamlar ne bulsalar yiyolar...valla eksik tahta bunlar yaaa:D
potansiyel yiyici bunlar yaa.düşünsenize 2 tane adam oturuo sokakta falan..birden önlerinden bişe geçio hayvanlardan biri işte.direkt hadi yiyelim .yok böle bişe yaaa...:s17:
çok lezizzzz görünüolarrrr.... hmmm :p
kaç milyar insan avr orda yaw.. biraz insaf edin hehehe:)
nasıl doyursunlar.. bulgurla pirinçle.. :)
zeynep hanım iğrenç ya bu çinliler. ben bi kere televizyonda seyretmiştimde azkalsın kusuyodum. tüh..
Zaten midem rahatsız görünce daha da kötü oldum, bana bişeyler oluyo
iğrenç ötesi!!!
belkide onlarda bizim mutfağımızdaki kuzu tandırı,işkembe çorbasını,yuvalamayı,ciğer kavurmayı,et soteyi görünce ığğğhhhh diyolardır :)
denemeden yorum yapmayalım tadı güzeldir belkide kimbilir :)
tamam bunlar igrenc ama cok guzel olanlari da var:)