Çok geçmiş olsun Murat. Sinir bozucu bir durum. Yakın zamanda bende böyle bir durumla karşılaştığım için seni çok iyi anlıyorum. Ancak arkadaşların dediği gibi daha büyük zarar verebilirlerdi ki bende hem sağ kapı camı kırıldı hem de sol arka kapı camını açmak için çivi kullandığı için boyada fitillerde zarar gördü. Aldığı ise bir kutu sakız![]()
![]()
Ama sakız için deger
Geçmiş olsun yasmin
I ' m c a p u l i n g . . .
geçmiş olsun murat malesef bu hırsızlığın önüne geçilemiyor , Daha beterinden korusun![]()
geçmiş olsun kardeşim...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
çok geçmiş olsun murat
başının gözünün sadakası olsun hiç üzülme
birde şöyle düşün ya aracın içindeyken karşılaşsaydınız
başına daha kötü şey de gelebilir hatta başın belayada girebilirdi
tekrar geçmiş olsun ,
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun murat, özellikle o muhitte olması daha çok üzücü. 2 alt cadde 7/24 polisle doluyken orada böyle birşey yaşanması gerçekten can sıkıcı bir durum.
çok geçmiş olsun
Herkese çok teşekkür ediyorum.
Tek sevindiğim nokta arabaya zarar vermemiş olmaları. Kelebeği kırıp açmış camı başımın gözümün sadakası olsun artık ne diyim dediğiniz gibi bunada şükretmek gerek. Milletimizin refah seviyesi o kadar yüksekki yada ekonomi o kadar canlı tefe tüfe söylendiği yansıtıldığı gibi bu kadar düşükki, yada insanlarımızın ekonomisi o kadar iyiki böyle küçük şeylere tenezzül eden binlerce insan var. Yazık bizim gençlerimizi, insanlarımızı bu hale sokan sisteme yazıklar olsun. ekonomiyi at nalı, kayak takımı samuray kılıcı gibi abuk subuk şeyleri referans alıp tefe tüfe enflasyonu hesaplayacaklarına olayın iç yüzünü gerçekten gözler önüne serseler ve ellerinden geldiklerini yapıp satma amaçlı yeme amaçlı olmayıp milletinin refahını arttırmaya yönelik çalışan bi zihniyet olsa bu millet onları zaten başının tacı yapar ama nerde bunu anlayacak insan, nerde sorunların temelini çözüpte büyük sorunlarında ortadan kalkmasını sağlayacak sistem...
---
Söylendiği gibi 2 alt sokakta millet xenon taktı diye, sis açtı diye terör estirilceğine bu tarz şeylere öncelik verilse daha huzurlu bir topluma sahip oluruz.
600-700mt lik mesafeden 45dk de polis geldi. Üstüne 2 saat sonra olay yeri inceleme geldi. Şimdi polislerede kızamıyorum koskoca ankarada sadece 5 tane olay yeri inceleme ekibi varmış hangisine yetişsinler yazık. Abuk subuk uygulamalar yapılcağına önemli ve gerekli yerlere takviye yapılsa ne kadarda güzel olur.
---
bu arada müslüm abim sana işim düştü sipariş verilme gibi işler varsa yapabilirsin( Sol arka kelebek )
Geçmiş olsun dostum arabada mümkün mertebe hiçbirşey bırakmayacaksın istanbulda yaşıyorsan eğer bunu anlamış olman lazım artık bırakacağını da sanmıyorum ama olan olmuş iyişallah faalleri bulunur hoş bulunsa ne olacak 2 ay yatıp çıkıyrlar soytarılar. vereceksin bunlara 10 sene katıksız hapis bak bıçak gibi kesilmiyormu hırsızlıklar kapkaçlar.
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim..
dostum geçmiş olsun. bahçeli artık hırsızların mekanı oldu. benim bi arkadaşın arabasına 2 defa girip sistemini götürdüler. aman dikkatli olun...
geçmiş olsun murat , cidden üzüldüm, sinir bozucu bişey.
Allahtan pek zarar gelmemiş arabaya :/ giden leptop olsun. ''zaten yavaştı ''(Benim kullandığımsa eger)
iyiki o an hırsız seninle karşılaşmamış.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
çok çok geçmiş olsun,15 yıllık istanbulluluk yaşantımda öğrendiğim en önemli şeylerden biridir,arabanın içinde hiçbirşey bırakmamak,abartmıyorum ekmek poşeti bile bırakmıyordum,hala daha devam eder o alışkanlığım,tavsiye ederim.
abi henüz başıma gelmedi, inşallah gelmezdede, ben arabnın içinde bozuk para 5 kuruş 10 kuruş bırakmaya bile tırsıyorum, sırf bu yüzden camları filimletmek istiyorum ama bu seferde polis amcalar rahat bırakmıyorlar, gelde anlat.
double var bende, gider gozuyle bakıyorum valla.
eski aracımızda r9, aracın içinde hiç bişey olmamasna rağmen kapımızın önünde 2 kez kelebek camı patalp kapıyı camı açmışlar, adamın kan izleri duruyordu..
bu tür forumlarda araçlarımı paylaşıyoruz tanıtıyoruz ama bence gayet sakıncalı, buraya üye olan birnin hırız olmadığı ne malüm.
paranla yaşamak gerçekten çok zor, olanda bişey olsa. eline en fazla tiner-alkol uyuşturucu parası geçer, bitince yine patlatır bi arabayı.. :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Çok geçmiş olsun saygıdeğer arkadaşım. Allah bu tür insanları da ıslah edip doğruyu göstersin inşaallah. Beddua edince düzelmiyorlar bunlar inşaallah doğruyu görüp yanlışlarından dönerler. Allah hepimizi daha kötülerinden korusun saygı ve sevgilerimle.
geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin...
Kankam tekrar çok geçiş olsun...Tenhada pısık Bravocuğu kıstırmışlar...Sana bi şey olmasın kardeşim...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Valla allahtan karşılaşmadık ya. İnsan o anlık sinirle ne yaptığını bilmez bide bunu göze alan adam zaten boş deildir çıkarır bıçağı saplar valla o zaman işte " ..k yoluna gitti niyazi " gibi bir durumda olurum![]()
Ne demiş dayı ;
-Mesele hırsızı cezalandırmak değil kardeş
-E o zaman mesele ne be dayı?
-Mesele şuki kardeş, sen hırsızı cezalandırayım derken hırsızmı sana bişey yapar yoksa senmi hırsıza? Ama şuda var kardeş arabana zarar vermemiş haline şükret.
Valla şaka maka artık geçtim herbişeyde arabamı tenhada sıkıştırmış allahtan bi zarar vermemiş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri