Parisi senin Hiltonu benim olsun..:![]()
Parisi senin Hiltonu benim olsun..:![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Boğazda 2000 kişilik bir örneğin Reina
fenaa....
Beyaz skywindowlu Fun. Mümkünse multijet ve dualogic. Modifiye istemem. Sadece amfi ve küçük bir woofer ilaveli o kadar.. Hi-fi bile yeter..
Konuyu "Yakında alcaklarınız" şeklinde değiştirsek mi acaba, millet koptu![]()
Ben tüm saydıklarınızı istesem acaba çokmu olurElenor ilk tercihim paris de son tercihim
![]()
honda cbr900rr yada 600f e de razı olurdum![]()
lamborghini
ölümsüzlük iksiri bulunsa da alabilsem diyorum. insanın sevdiklerini birer birer toprağa koyması çok kötü oluyor![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
2006 subaru impzera wrx sti (rally mavisi)
üstü açık sarı tospa =)
Almasına alıcam ama babam saniyen çıkamassın diyip aldırmıyor =(
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Arkadaşlar konu ilginç bir hal almaya başladı biraz da ben katılayım şimdi almak istdiğim ve alamadığım birşey yok çünkü Allahtan ne istediysem ve azmettiysem oldu ha diyeceksiniz ki sen hiç hayal etmedin mi mesela bir lexus un olsun yanıda pamela anderson gibi bi kızın olsun falanArkadaşlar ne yazık ki hayal dünyasında yaşayamayacak kadar meşgulüm ama sizin hayallerinize saygı duyuyorum ben 10 sene önce bu hayalleri bıraktım ama gerçek hayatta gerçekten ne istediysem oluyor şaka değil.
şimdi istediğim 99 kilo azmanlıktan 85 kiloya inmek ve bunu temmuz ayına kadar yapabilmek temmuz ayında ayrı bi konu açarım ama hayal değil emek ile olacak bir şey bu da
![]()
leon cupra
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
İstediğim her şeyi elde ettim, ederim.Sahip olamayacağım şey yok![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
benim yapmak istediğim 500 km menzile sahip elektrikli grande puntoyu yolda görmek ve sahip olabilmek.zaten gücüde ona göre koyulur 90 bg gücü verse yeterli olur.olmayacaksada sorun değil.sevgiler
Tolgacım Ankarada eskı kasa 3.25 Bmw vardı bende sımsıhaytı..o duygu muthıs sadece eksozu dınletıyorum susup kalıyolardı...
Valla bi ara eksozun uzerıne ''Susta Dinle'' yazdırıcaktım:
![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Birileri BMW den mi bahsetti...?
O zaman size eski arabamın resmini göstereyim BMW 3,30![]()
Konu serdar2362 tarafından (17/02/2010 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri