Radar, Uşak Emniyet Müdürü'nü yine affetmedi
![]()
Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin, son 12 yılda iki kez trafik hız radarına yakalandı. İkisinde de cezasını ödedi.
14 Temmuz 2009'da, özel aracıyla Ankara'ya giderken hız limitinin 70 kilometre olduğu bir bölgeden 90'la geçince, radar plakasını tepit etti. Polislerin plakaya kestiği 265 TL cezanın tebligatı Ankara'daki evine gönderildi. Durumdan haberi olmayan Şahin, 2 ay önce trafik pulu harcını yatırmak isterken cezayı öğrendi. Gümüşhane Emniyet Müdürü olduğu 1998'de de radara yakalandığını anlatan Şahin, "Rize Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün verdiği seminere gitmiştim. Karadeniz engebeli bir bölge olduğu için yollarda hız limiti bazen 50 kilometreye iniyor. Ben ve şoförüm dönüş yolunda 50 kilometreyle gideceğimiz yerde 70'le gidince radara yakalandık. Cezayı kesen komiser, mesleğimi sorunca tuhafiyeci olduğumu söyledim. Ardından kimliğimi isteyince asıl mesleğimi söylemek zorunda kaldım. Bana "Keşke mesleğinizi baştan söyleseydiniz" dedi. Ben de kayırma olmaması için böyle davrandığımı belirttim. Kesilen 26 lira cezayı da şoförümle bölüşerek ödedik. Bugüne kadar iki trafik cezası yedim ve hepsini kuruşuna kadar ödedim" şeklinde konuştu
Alkış kardeşim ya alkış helal olsun sana...
Hakan abi maçkolikten cıkmıyoırsun bakıyorumda...
I ' m c a p u l i n g . . .
nethaber.com olacaktı![]()
helal olsun adama ödemiş valla![]()
helal olsun hakkaten
Onlar insan vatandaş değil mi elbette ki ödeyecek bence olması gereken bu...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Ne kadar enteresan.Öyle alıştırmışlarki bizi normal bir olayı olağanüstü görüp alkışlıyoruz.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
niye hep ödeyeni tebrik ediyoruz
asıl ona o cezayı yazanı tebrik etmemiz gerekli değilmi
cezayı yiyen kim olursa olsun ödemekle yükümlü zaten
ama doğru söylüyorsunuz burası türkiye
100 taneden bir tanesi ödeyince bize garip geliyor
ve bunu basın haber bile yapabiliyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
"körler diyarında görmek kusur sayılırmış" durumuna bir örnek,ama bu tebrik edilmesine engel değil,çoğunluğumuzun böyle olması dileklerimle..............
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
Coşkun abi özel aracıyla yemiş cezayı..Bilse aracın içinde kim olduğunu cesaret edip yazamaz heraldeeğer bile bile yazmışsada helal olsun
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri