Windows 7 Temalarını sizin için derledim.
Yapmanız gereken tek şey rardan çıkardıktan sonra temanın üzerine 2 kere tıklamak ve temayı kaydetmek.
Tüm hakları microsoft a aittir.
Türkiye
Amerika
Avustralya
Brezilya
Kanada
Çin
Fransa
İtalya Japonya
Kore ve daha birçok ülkenin en muhteşem fotoğrafları eklidir.
Bi teşekkür etseniz de olur etmeseniz de
Şifre mifre yok
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Not: Temalar yalnızca Windows 7 için geçerlidir.
Tema masaüstünüze uygulanır ve Denetim Masası'ndaki Kişiselleştirme'ye eklenir.
Hakan Abi çok süper yaptın iyi ki paylaştın ama ben daha windows 7 kuramadımOff gecen gün kurmayı denedim her seferinde kurulumu yarıda iptal ediyor bilgisayar...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
sıfırdan kurarsan tüm nimetlerinden daha iyi yararlanırsın.işletim sistemi üzerine kurmaya çalışma en temizi sıfırdan kurmak.
Xpden şaşmayın bırakın biraz açıklar kapansın vistayı halletmeden adamlar üstüne 7 yi çıkardı![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
sana yenisini vereyim ondan kur
ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve cok cok cok da memnunum xp den sasmazdım ama xp halt etmiş yanında.gerek görünüm gerek performans daha iyi tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri