Yoo son bir ay baya baya teğmendimAma teskere aldığım için keyfini süremedim
Kusura bakılacak birşey de yok ayrıca takıldım sadece.
bende 82\2 devre yaptım acemilik safranbolu ustabrliği van hakkari bitlis tatvanbaya bi yer gezdik dersenizki ne alaka muhabere er dim fotofilm merkezinde kameraman ve fotoğrafçılık yapıyordum bir süre dış görevler kriminal foto ve komutanlık katında görevli fotoğrafçı olduğumdan nerde intikal nerde olay biz ordaydık hey gidi günler hey
![]()
Yoo son bir ay baya baya teğmendimAma teskere aldığım için keyfini süremedim
Kusura bakılacak birşey de yok ayrıca takıldım sadece.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Ankara Sahil Güvenlik Kom. 321. kd,
acemilik: İskenderun deniz er eğitim alayı
ankara bölge komutanlığı beştepe 71/3 devre neydi be ilk 15 ay yapanlardanım albay şöförü olarak.gerçi orada genarallerin içinde pek bir havamız yoktu ama olsun
Gölbaşıdır))
I ' m c a p u l i n g . . .
1. ordu komutanlığı istanbul...
son 2 ay üstün başarıdan dolayı adapazarı taşkısığı kışlası sürgün![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Sürgün..Abicim benım takımdada vardı hakkaride..ben manısa tarzanıyım dıyodu anlamıyodum ama...
Piyade Asteğmen - 273.Dönem (2000-2001)
2.Mknz.P.Tb.Komutanlığı
Pasinler/ERZURUM
325. Dönem Yedek Subay (Meslek Kurası), Acemilik Polatlı Topçu ve Füze Okulu, atama İstanbul Deniz Müzesi Beşiktaşhayatımın tatiliydi
![]()
Sercan o nasıl bı askerlıkmıs ..Biz daglarda börtü böcek yıyelım sen ohhh walla
4. Kolordu,muhabere bölüğü.Ankara.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Piyadeye neden bitli denildiğini yaşayarak öğrendim.
Hakan abi hayırdı![]()
Valla denizcim arazide toprağin üzerinde uyuyunca,1-2 gün sonra kaşinmaya başliyon,tabi bu bildiğimiz saç biti değil,elbiselerin dikiş aralarina giriyor toprak biti.
10 yil geçti ama gel deseler giderim yine....
Hakkarı yuksekova dag ve komando tugayı, Hakkari Yüksekova 2.dağ komando taburu
Konu Gökhan Can tarafından (05/02/2010 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
Abi bende 1997 de gıttım askere ıyı bılırım bızdede oluyomus ama pek anlamıyodu bızım tim ...kasınıyoduk falan ama sadece bit olsa....
Valla arazide bütün günün yorgunluğunun üzerine,içtiğim bir bardak sicak çayin verdiği tadi unutmam mümkün değil....
Sorma abı yaaaa özluyo ınsannn
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri