Sertaç oldu olacak arabada levye ile gezelimBen böyle bi kavga gördüm tv de benzin istasyonuna girmişler hız yapan kankalar arkalarından artislik yaptıkları bi araç gelmiş içeriden 4 kişi çıkmış şöförü dövüyorlrdı yanındaki arkadaşı da korkudan karışmıyordu bile kavgaya. Aslında kaba kuvveti sevmem ama bazı insanların bundan pay çıkarması gerektiğine inanırım trafikte hiç silah çekilmedi bana hiç küfür yemedim desem yalan olur ama dayak yemedim. Ha artislik yapan çıkmadı mı çıktı önüme dreksiyon kırdılar el kol hareketi falan çıktm arabadan 2 metre boyu görünce asabiyet birden gitti o sivri zekalı sonradan delikanlı arkadaşlarda. Bu arada ben bezbol sopası taşımayı ciddi ciddi düşünüyorum ama bunun snnuçlarına da katlanır mıyız o ayrı konu şu anda sinirimin taşmasına katlanıyorum sadece.
Osmanlı zamanında yada 4. murat zamannda bi falaka denen şey vardı bizim toplumun anlayacağı tek dil budur biz medeniyete ulaşamayız ulaşamayacağız çünkü başımızda Atatürk yok onun fikirlerini savunanlar hiç yok. Bu durumda düz mantıkla dayak cennetten çıkmadır lafı çok doğru geliyor.
40 yaşına az kaldı alacam fahri müfettişliği Çoşkunla beraber kameraları takıp trafiği denetleriz dimi çoşkun![]()
![]()
Yer imleri